BodyCount40
New member
קבלו סיטואציה. מעניין אותי מה תחשבו
זוג מסויים יוצא כמעט שנה וחצי. שבמהלכה הבחורה מרגישה מעיין סוג ב' בקשר, וגם המשפחה שלה אומרת לה שהוא לא הבחור בשבילה עם היחס שלו אליה. במהלכה היא מספר חודשים בחו"ל ולאחר מכן הוא גם כמה זמן בחו"ל הכל טוב והכל נחמד עד שמגיע יום אחד שהוא עוזב לחו"ל לטיול ולכן הם מחליטים להיפרד. נפרדו. הוא טס לחו"ל. אחרי שבועיים הם חוזרים להיות ביחד (שהיא בארץ והוא בחו"ל). הם כביכול ביחד... (
) לאחר חודשיים אותה בחורה מכירה מישהו חדש. הם יוצאים קצת ונכנסים למערכת יחסים טובה ומדהימה לטענתה. היא מקבלת ממנו את כל מה שלא היה לה מאותו בחור קודם. אבל בסתר, בלי שהבחור החדש יודע, היא סוג של מנהלת מערכת יחסים עם החבר הראשון (והבחור החדש לא יודע שהם סוג של ביחד). אבל הוא עולה על משהו מסריח ומעלה בפניה את הבעיה. היא אומרת שהיא רק דיברה איתו כדי לסגור את מה שהיה ביניהם ושהוא השאיר אותה על אש קטנה חודשיים ושהיא לא מוכנה לזה ושהיא רוצה להמשיך הלאה. סך הכל זה נשמע די מבטיח ... לאחר כחמישה חודשים, היא "מתעוררת" פתאום ומבינה שהיא רוצה להיות לבד (וזה עלה לה מידי פעם במהלך הקשר עם הבחור החדש). אותו בחור חדש, הבין ממנה שהיא לא הייתה בקשר עם ההוא בחו"ל שלושה שבועות (למרות שלו היא אמרה שהיא לא הייתה בקשר איתו חודשיים) והוא מבין ממנה שהיא חושבת שזו הטעות הכי גדולה שהיא עשתה בחיים שלה (לנתק את הקשר עם האקס). אז היא חותכת מהבחור החדש, למרות שהיא טוענת שטוב לה איתו. והיא נשארת לבד. ממתינה בציפיה לבחור הקודם שיחזור ושהם יהיו ביחד. ואותו בחור חדש רוצה רק למות ... עכשיו כל הסיטואציה הזו נשמעת פסיכית רק לי, או שיש פה איזה משהו בסיפור שאני ממש ממש מפספס
מה, בחורות אוהבות שמתייחסיפ אליהן חרא ? לצורך העניין זה סיפור אמיתי שלקוח מהחיים... אשמח לתגובות/שאלות/הערות/הארות. שבוע טוב אנשים
זוג מסויים יוצא כמעט שנה וחצי. שבמהלכה הבחורה מרגישה מעיין סוג ב' בקשר, וגם המשפחה שלה אומרת לה שהוא לא הבחור בשבילה עם היחס שלו אליה. במהלכה היא מספר חודשים בחו"ל ולאחר מכן הוא גם כמה זמן בחו"ל הכל טוב והכל נחמד עד שמגיע יום אחד שהוא עוזב לחו"ל לטיול ולכן הם מחליטים להיפרד. נפרדו. הוא טס לחו"ל. אחרי שבועיים הם חוזרים להיות ביחד (שהיא בארץ והוא בחו"ל). הם כביכול ביחד... (