קבלו סרטון שלי עושה כמה טריקים

Seventh Element

New member
קבלו סרטון שלי עושה כמה טריקים

הקלטתי את עצמי עושה כמה טריקים עם קלפים. http://www.youtube.com/watch?v=xgpSwW3yKZo אני יכול לעשות גם את הקסם שנמרוד עשה בראיון לתפוז. אם אתם רוצים אני יכול להקליט את עצמי ולשים. תהנו :)
 

LiorLF

New member
הקסם שנמרוד עשה

קסם קלפים די פשוט ויפה. אני גם יודע לעשות אותו אחד האהובים עלי
 

Seventh Element

New member
הקסם שנמרוד עשה...

זה לא קסם פשוט. קודם כל זה קסם שצריך בשבילו הצגה טובה, כי הדרך שבה אתה מציג אותו זה כבר 80% מהקסם הספציפי הזה. לדעתי האישית דווקא נמרוד הציג אותו בדרך הפחות טובה, בגלל שהתנועה החשובה ביותר בקסם הזה(מי שיודע מבין אותי) יצאה לו דיי בולטת וראו שהוא עשה שם משהו... הצורה שלי להציג אותו זה בדרך קצת שונה וגם בדרך הזו לא רואים בכלל שום תנועה לא רצויה והכל בא בטבעיות. אבל לכל אחד יש את הסגנון שלו וכל אחד בוחר איך הכי נח בשיבלו להציג קסמים. אני מעדיף לעשות את כל המהלכים כחלק מתנועות טבעיות של הגוף ובהסכת דעת של אנשים. לדעתי ככה לאף אחד לא יהיו ספקות שהחלפתי איזה קלף או עשיתי משהו בדרך. יש כאלה שמעדיפים פשוט לעשות תנועות מהירות ולבלבל את הצופה, שגם זו דרך. יש מצב שכאיזה חבר יהיה אצלי אני אקליט את הקסם הזה ויעלה אותו לפה.
 

homerJsimpson

New member
יש עשרות שיטות לעשות את הטריק הזה

גם אני מעדיף בלי שום תנועות מהירות, אבל מה שהכי חשוב לפי דעתי זה "לשכנע" את האיש איזה קלפים יש לו ביד. כשאני עושה את הקסם אני כל חצי שנייה שואל אותו מה הוא חושב שיש לו ביד הזאת, ומה יש לי ביד, ומה יש למעלה, ומה יש למטה. אני שואל כל כך הרבה, ומדבר מאוד מהר, כך שמתישהו הוא מתבלבל, והוא מנסה לרכז את עצמו על איפה נמצא כל קלף, וזה מגביר את ההפתעה כאשר בסופו של דבר הוא רואה שני קלפים שונים.
 

LiorLF

New member
נכון

באמת ראו טוב את התנועה החשובה ביותר. לדעתי כל קסם טוב זה קסם שמוצג טוב. אם אתה לא מציג טוב הקסם לא שווה.
 

Ghostmize

New member
הקסם הזה הוא נטו הצגה

ה"מהלכים" מצד הקוסם בכל הרוטין מאוד פשוטים...אין פה שום דבר מיוחד או זריזות ידיים... זה הכל עניין של הגשה. נמרוד עשה אותו טוב אבל הוריד לגמרי את הפואנטה של הקסם - שהקלף משתנה. למה? כי הוא הכין אותו מראש שהולך להתבצע חילוף (הוא ממש אמר את זה). לא משנה איך אתה עושה את הקסם ומה אתה אומר העיקר שתגרום לתדהמה של הבןאדם להיות מירבית. לפעמים שאני עושה קסם אנשים בטוחים שעשיתי משהו הרבה יותר גדול ממה שהתכוונתי שהם יחשבו, ואני "משאיר" את זה ככה כי מבחינתי זה עדיף.
 
למעלה