קבלו קום איל פה http://www.sendmefile.com/00527801
M misheani New member 1/5/07 #8 לא הצלחתי לפתוח, אך יש לי את הקטעים בפורמט wma ולא mp4, אם מישהו רוצה. honey_be בסולסיק.
P punky brewster New member 1/5/07 #4 יש למישהי (ו) את השיר עם ערן צור ואת שחמט מיום הזכרון אבל בפורמט של אודיו לא וידאו? המוצא הישר יבוא על שכרו
יש למישהי (ו) את השיר עם ערן צור ואת שחמט מיום הזכרון אבל בפורמט של אודיו לא וידאו? המוצא הישר יבוא על שכרו
P punky brewster New member 2/5/07 #11 ראשית, תודה. ד"א יש לך חתימה ממש חמודה, את יודעת שזה אלמונית ולא אלמוני? בדרך אליך
S SheIIy New member 3/5/07 #13 אפרופו קום איל פו... מישו בדק אם הגיעו קטלוגים לחנויות..? זוהר..? אני מחכה שתתנו את האות..
פ פוצנוש New member 3/5/07 #14 החנות מצאצ מעבר לכביש שבוע הבא אני יביא ודרך אגב האתר של קום איל פה בבניה
B bזוהר New member 3/5/07 #15 חחחחח האמת ש הייתי הולכת לחנות(לא שכחתי את זה,זכרתי שהמוכרת אמרה לי במאי) אבל הימים האחרונים לא ממש איפשרו לי את זה בכל מקרה ברגע שאני אוכל כמובןןןןן שאני ארוץ לחנות אני מקווה שבימים הקרובים. בינתיים באמת בדקתי ת'אתר וראיתי שהוא בבניה.
חחחחח האמת ש הייתי הולכת לחנות(לא שכחתי את זה,זכרתי שהמוכרת אמרה לי במאי) אבל הימים האחרונים לא ממש איפשרו לי את זה בכל מקרה ברגע שאני אוכל כמובןןןןן שאני ארוץ לחנות אני מקווה שבימים הקרובים. בינתיים באמת בדקתי ת'אתר וראיתי שהוא בבניה.