קבלו קטע..

קבלו קטע..../images/Emo163.gif

בלי שום קשר לעולם... לא יודעת איך הגעתי... אבל הייתה לנו פכולה היום בצופים.. ודיברתי איך שהוא על מוניקה סקס.. ואז המדריכה שלי כזה אומרת.. אני ואלדד גואטה בני דודים.. וכולי הייתי השוק של החיים כזה מהההההההההההה????? וזה היה נחמד.... אבל זה לא גרם לי להיות יותר שמחה.. אני סתם ילדה עצובה כל החיים שלי...

בואר

New member
מההה?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זונע! גמאני רוצה! *מיללת בבכי*

חחחחחחחחח.... חזק... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

ותפסקי כבר להיות עצובה מהחיים
אנחנו אצלך בשלישי

lifa girl

New member
וואי מגניבבבבבבב../images/Emo18.gif

ולמרות שגם אני לא הכי שמחה שיש....אבל זה פשוופה כזאת....יהיה טוב אל תדאגי:)(אני מבטיחה)

DrKasperrrr

New member
בא לכם לעשות ת'מפגש באשדוד?../images/Emo28.gif

בלי קשר למה שרותם אמרה עכשיו...

עיר הפשע והרשע...../images/Emo163.gif

ואיי עוד מעט אשדודים ישטלתו על הפורום.. כי עוד כמה חברה יהיו פה... אל תדאגו לא ערסות ופרחים...

jingle bell

New member
חבר'ה.חן לא סתם אמר...../images/Emo6.gif

הוא לא אצלה ביום שלישי בגלל גואטה... יש לו סיבות אחרות...(חן נכון שזה בגלל סיבות אחרות???)

חחחחחחחחח../images/Emo163.gif

עכשיו אני רק חושבת רק אתמול הייתה הפעולה... וחוץ מזה האח שלו בבית הספר שלנו... וזה כבר לא מאגניב פעם כולי התרגשתי מזה שוואיי אח של אלדד בבית הספר שלנו... אבל אממממ זה כבר לא כל כך חשוב כי זה רק אח שלו.. ולא הוא..
ואנשים תודה על העידוד.. החלטתי שאסור לי להיות מדוכאת.. או סתם עצובה בגלל אנשים רעים!!! "very very raa" חחחחחחחחחחחח וזה לא כל החיים שלי זה או שאני קורעת קרועה מטורפת.. או שאני עצובה.. ואגב אתמול אני הייתי הילדה הכי מוזרה בעולם כל פעם שאני עצבנית אני פשוט רצה.. אל תשאלו .,.. בכל מקרה... אתמול בגלל שהייתי עצבנית יצאתי רוץ.. היה ככה 1:30...... ואני גרה באזור כזה מפחיד ממש קרוב לדיונות וכאלה... אקיצר... פתאום אני רואה שלושה אנשים במכונית.. ושתיים יצאו בלי ששמתי לב... ואני מסתובבת...... ואני רואה אותם עולים על חומה כזו... של אחד השכנים... והם היו עם רובים!.. כרגיל אני ילדה מפוחדת.. פשוט נבהלתי..ואני ברחתי... ושאני רצה, אני רצה!!!!! נכנסתי דרך הצד השני של הרחוב ובאתי בריצה הביתה.. ואמא כרגיל התעוררה ממני.. ושאלה מה קרה..?! סיפרתי לה.. ובדיוק אז... אנחנו שומעות ציפצוף במשך 4 דקות..בלי הפסקה... אז אני עם הדמיון הפרוע שלי.. חשבתי ששתי האנשים ירו בנהג והראש שלו נפל על הצפצפה.. חחחחחחחח אבל בסוף לא יודעת מה קרה.. כי אני לא יודעת מי האנשים בשכונה שלי כי אני לא ילדה שכונתית.... אז.... אני עדיין חושבת מה קורה עם השכנים.. נ.ב זה מה שקורה לידה שרואה הרבה סרטים !!!

jingle bell

New member
די לקחת לי בדיחות פרטיות!!!../images/Emo123.gif

חחחחחחח סתם כפרה(חן אל תנתק)

חחחחחח מפגרת../images/Emo163.gif

את אומרת לפעמיים דברים מצחיקים שקועים אותי אז אני ... נקרעת ובלי קשר כותבת את זה.. וחוץ מזה למה את לא גנבת לי פרטיות? כפרה עליך תרגעי... אגב הנה רק אמרת שאני גונבת.. ותראי עכשיו.."חן אל תנתק.." חחחחחחחחחחחחחחח מה זה חוצפה!! אבל כפרה הכל מאהבה.. חחחחחחחחח כפרה... נעשתי אשדודית יותר מידי חחחחחחחחחחחחחחח לא לא זה בגלל המבחן הדפוק שלי ביהדות.. חחחחחח קבלו קטע.. היה לנו מבחן ביהדות.. אנחנו לומדנו על כל מה שקשור בזה.. והייתה שאלה במבחן של מה עושים כדי לחפר על המעשים.. אז ברוב טיפשותי כתבתי על התופס כפררההה!!! אוףף חבל שהמורה לא החזיר את התופס.. אבל לא נורא קיבלתי 92... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

MiToOsH

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif...... ../images/Emo104.gif

קרה לי משהו דומה.. אבל המורה לא אמרה כלום חוץ מאיזה "אל תכתבי סלנג במבחנים" כי זה היה במבחן באנגלית..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

עלק...חחחחחחחחח..אהבתי.. חח אגב אם כבר מדברים על זה .. אז יש לי חברה אם יותר מידי ביטחון עצמי... וזה מוגזם.... אם מדברים על בחינות באנגלית.. המורה הטמבל שלנו הביא לנו בוחן ואיזה שאלה אחת אמרנו לו שאנחנו לא יודעים כי הוא לא לימד.. והוא אמר טוב מה שאתם לא יודעים תכתבו לא יודעים! אז ילדה מהכיתה שלי התעצבנה עליו.. היא כתבה לו על הבוחן(תקראו במבטא של הכי פרחי בעולם)... "לא יודעת לא לימדת אותי,חרא אני לא עושה ת'בוחן.."... חחחחחחחחחחחחחחח ככה היא כתבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואייייי אחרי זה שהמורה החזיר את הבחנים בחזרה.. הוא כתב לה.. "טוב את התשובה הזאת את בטוח יודעת.." ופתאום על כל הדף כתב לה נכשלללללל חחחחחח זה היה רעעעעע...

MiToOsH

New member
לא הבנתי בכלל ת'תשובה שלו.. ../images/Emo104.gif

אגב, אני פשוט כתבתי kindda במקום kind of לא כזה ביג דיל

למעלה