קבלו שאלון נחמד להעביר את הזמן

white angels

New member
קבלו שאלון נחמד להעביר את הזמן../images/Emo13.gif

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת 1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה? תהנו

m2love

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. שם: מרינה 2. גיל: 14 3. מזל: מאזניים 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל..חוץ מרוק כבד 5. זמר מועדף: אין 6. זמרת מועדפת: אין 7. להקה מועדפת: סינרגיה
8. שיר מועדף:יש הרבה.. 9. מתנגן כרגע ברקע:כן שיר אחד "שבועת הנצח" 10. עברי או לועזי?הכל 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?מערבת ואייפוד 12. איך קוראים לסולן של משינה?חחח וואלה לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא?
14. מנגן? על מה?כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי.. 16. איך הציונים?ממוצע 85..נחמדים אבל אפשר יותר 17. והמורים?בעעע 18. עושה שעורי בית?כן 19. כיתה:ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?באוטובוס..ולפעמים אבא לוקח אותי 21. אוהב ללמוד?יש מישהו שכן? 22. חוגים: טניס.. 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?כה.. 25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים אבל לא יותר מדי ונוכים.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?חחח קונה 27. בעד נודיסטים?לעע 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?חחח בדרך כלל לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?חחח לאא 30. אהב לקנות בגדים?כהה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:יקר ויפה חח 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?כלום חח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?מממ.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:בסלון חח 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אני לא ארנב חח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אבא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?כלום חח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?נו מאיפה לי 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?אוויש.. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?חח כה 43. תן חיוך, הכל לטובה. :חחח:) 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?כבר שאלו עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו החיים שללי חח 54. תמונות או ציורים? תלוי .. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב החיים שללי חח 56. יסודי או חטיבה? יסודי.. 57. ספר או סרט? ספר.. 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר חח 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ממ הרבה 62. מדבר עם אנשים? כה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? ממ לא..אבל מפגש פורום חח 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט,סורק,מדפסת,מיקרופון,וזהו.. 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כל מני 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לעע 68. בכמה פורומים אתה? בכמה אבל כל הבמן רק באחד (נחשו איזה..חיחי) 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לאא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא נכנסת לצ'אטים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? טניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אהה? 73. טיפוס ספורטיבי? לעע 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא יודעת 75. שעורי ספורט זה..: מציק 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמנים שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? נורמלי חח 78. ושרירי השכל? מממממ.. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: חח אין דעה 80. אוהב ספורט? לא אכפת לי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? שוו? 82. קורא פאנפיקים? אה?? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? ? 84. משתמש באייקונים? כה 84. איזה סרט זכה באוסקר? מממממ 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אין דעה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לאא 89. נכון אני משעממת? לאא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום 91. מה השעה עכשיו? 23:57 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם חח 93. מה הצבע האהוב עליך?אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": .. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?חח כן והלכתי לבדוק 96. אוהב לשחק תופסת?לעע 97. אתה גבוה?לא יודעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?אולי מישהו 99. אתה במצב רוח טוב?נחמד 100. איך היה?נחמד וחופר חח

white angels

New member
עונהה

. שם: פנינית 2. גיל: עוד מעט 19 3. מזל: סרטן 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל! אין משהו מועדף חוץ משירי דיכאון ורוק כבד.. 5. זמר מועדף: ממ אין.. 6. זמרת מועדפת: שאקירה שאקירה
7. להקה מועדפת: סינרגיה
8. שיר מועדף:אין כזה יש לי מלאא שירים שאני אוהבת. 9. מתנגן כרגע ברקע:שום דבר חח 10. עברי או לועזי?לועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP3 ודיסקמן.. 12. איך קוראים לסולן של משינה? למי איכפת?
13. כוכב נולד-כן או לא?
14. מנגן? על מה? שום דבר.. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? בין נורמלי למזניח
16. איך הציונים? בסדר.. 17. והמורים? לא רעים.. 18. עושה שעורי בית? כן. 19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל..אני גרה 5 דקות מבצפר.. 21. אוהב ללמוד?לא
22. חוגים: לא. 23. מבריזן? לא ממש.. 24. משקיע בלבוש? בערך. 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה.. 27. בעד נודיסטים?חח לא איכפת לי. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח מודה
30. אהב לקנות בגדים? חח ברור 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:חבל על הכסף..יותר מ-2 מילים
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גם וגם. 33. משקפיים\עדשות:משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? קופסת נעליים
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כל מיני מסמכים של המחשב.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בשולחן כתיבה שלי. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ארון בגדים. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אימא. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח קטן. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? כלום. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? הדלקתי את האור. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים. 49. משקפיים או עדשות?משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על שום דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? וואוווו..הרבה
62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לפעמים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק,מדפסת,מכונת צילום,מיקרופון,צורב. 65. מוריד דברים? מה? שירים
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ממ לא יודעת.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? הפורום הזה
ומציצה לפעמים בכל מיני פורמים 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח כן 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? הליכה חח 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לאדעת. 73. טיפוס ספורטיבי? לא
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: מאוד משעמם! 75. שעורי ספורט זה..: סיוט 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? חלוד ומיושן. 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר,תודה. 78. ושרירי השכל? עובדים
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שיהיה להם לבריאות.. 80. אוהב ספורט? לא ממש 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? ?! 82. קורא פאנפיקים? שזה..? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מי זה? 84. משתמש באייקונים? כן. 84. איזה סרט זכה באוסקר? השתולים? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן!
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה. 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא. 89. נכון אני משעממת? מאוד. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל סבבה. 91. מה השעה עכשיו? 18:41 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי. 93. מה הצבע האהוב עליך?תכלת. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא
96. אוהב לשחק תופסת? לא.. 97. אתה גבוה? בערך. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא
99. אתה במצב רוח טוב? כן. 100. איך היה? נחמד.

ludashit

New member
עונה...

רק בגלל שמשעמם לי מוות.... 1. שם: לודה 2. גיל: 22 (עוד מעט) 3. מזל: סרטן 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל חוץ מרוק כבד. 5. זמר מועדף: אין כרגע זמר מועדף. 6. זמרת מועדפת: נינט ושירי. 7. להקה מועדפת: שומעת לפעמים את כולם.. 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: השירים של נטליה אוריירו. 10. עברי או לועזי? לועזי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אין לי שום דבר מזה. 12. איך קוראים לסולן של משינה? מאיפה לי??? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? על כלום. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? באמצע. 16. איך הציונים? על הפנים. 17. והמורים? ככה ככה. 18. עושה שעורי בית? לא ממש 19. כיתה: ----- 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? באוטובוס 21. אוהב ללמוד? תלוי מה. 22. חוגים: הייתי לפני איזה חצי שנה בחוג לריקודי בטן , והפסקתי לא היה לי יותר כח ללכת. 23. מבריזן? לא. 24. משקיע בלבוש? לא ממש. 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? בטח שקונה. 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים , סתם בשביל הקטע... 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חחחח כן.... 30. אהב לקנות בגדים? כן בטח... 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: יקר , אבל איכותי... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע... 33. משקפיים\עדשות: עדשות.... 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? כלום. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים של חבר שלי.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: במיטה זרוק... 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מה אני קנגורו??!! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? חבר שלי והמשפחה שלי והמשפחה שלו... 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שום דבר מעניין... 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? פח זבל... 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נשרפה המנורה , שיט אני צריכה להחליף אותה עכשיו , אוף אין לי כוח. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הרגתי את הכרית.... 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה. 47. נעליים או כפכפים? גם וגם. 48. חתולים או כלבים? כלבים
49. משקפיים או עדשות? עוד פעם השאלה הזאת??! עדשות.. 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? לא מכירה... 52. vh1 או MTV? אם טי וי. 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר.. 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? ------- 57. ספר או סרט? סרט. 58. פינק פלויד או קווין? בעעעעע 59. על כן דבר או על לא דבר? מהההההה?? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה.... 62. מדבר עם אנשים? דההההההההה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? פגשתי את הדרי מהפורום
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: כל מה שצויין חוץ מפקס. 65. מוריד דברים? מה? כן ברור.... 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כן. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא... 68. בכמה פורומים אתה? בקטי , ומסתובבת פה ושם בכל מיני... 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? משעמם לי בחיים??!! 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ללכת ברגל 10 דקות לעבודה... 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה טלוויזיה... 73. טיפוס ספורטיבי? לא. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: מגעיל ביותר , מזל שחבר שלי לא אוהב כדורגל...... 75. שעורי ספורט זה..: שעת חלון ------ (עדיין יש דבר כזה , שעת חלון?!) 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? משעמם מוות.. 77. איך שרירי הבטן שלך? על הפנים , שמנתי ב-5 קילו לפחות.... 78. ושרירי השכל? עדיין עובדים.. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אולי דיי עם זה... 80. אוהב ספורט? מחבב.... לא מתה.... 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מההההההההה?? 82. קורא פאנפיקים? מההההה זה??!! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת מי זה... 84. משתמש באייקונים? לפעמים... 84. איזה סרט זכה באוסקר? אמממממממ לא ראיתי... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מה זה חמוסים??? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? חחחחחחח לא הייתי רואה את זה כשהייתי קטנה , אבל כן הם שולטים. 87. מהי היבשת הכי גדולה? גיאוגרפיה לא התחום החזק שלי.... 88. רואה אנימות\קורא מנגות? ------ 89. נכון אני משעממת? כן.... 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סתם כרגיל , בשגרה... 91. מה השעה עכשיו? 23:05 , יוווווווווו לישון דחוףףףףףף , מה אני עושה בשעה כזאת??!! 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? מרוב דיכאון וייאוש ובגלל שמשעמם לי מוות... 93. מה הצבע האהוב עליך? כל הגוונים מבז' עד חום חזק.... 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? שמתי לב.... 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? 1.63 מספיק??? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? מממממממש לא... 99. אתה במצב רוח טוב? לא... 100. איך היה? חופר , מדכא , מייגע..... טוב שנגמר....

desired

New member
עונה

1. שם: סשה 2. גיל: 21 3. מזל: עקרב
4. סגנון מוסיקה מועדף: Love songs, pop, trance, house 5. זמר מועדף: אין 6. זמרת מועדפת: Avril Lavigne 7. להקה מועדפת: אין 8. שיר מועדף: יש הרבה שירים שאני אוהב 9. מתנגן כרגע ברקע: Armin van Buuren - burned with desire 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודע 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? על כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? לא משהו 17. והמורים? היו ממש טובים 18. עושה שעורי בית? לפעמים עשיתי 19. כיתה: --- 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל, 5 דקות מבצפר 21. אוהב ללמוד? תלוי מה! 22. חוגים: חדר כושר 23. מבריזן? כן
24. משקיע בלבוש? כן
25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?בטח שקונה 27. בעד נודיסטים? אאא באמת לא איכפת לי 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא! 30. אהב לקנות בגדים? בזמן אחרון כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: יקר 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? נעליי ספורט שלי
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מפתחות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:שולחן לדעיתי, אם הוא נמצא שם! 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מה את רוצה שאני אהרוג את עצמי!! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? דפים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אור נדלק 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אוי לא רוצה 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
כל השאילון הזה אני עושה עם חיוך
44. בריכה או ים? ים, בריכה תמיד קרה בשבילי 45. שחור או לבן? אאא לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? גם וגם 49. משקפיים או עדשות? תסתכלו שאלה 33 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שם דבר מזה 52. vh1 או MTV? גם MTV וגם VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקו 54. תמונות או ציורים? תלוי מה יותר יפה 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? - 57. ספר או סרט? סרט
58. פינק פלויד או קווין? מממ 59. על כן דבר או על לא דבר? ? 60. סרטי אימה או קומדיה? גם קומדיה וגם סרט אימה
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אוי הרבה 62. מדבר עם אנשים? נו כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? היו כמה פעמים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק, מדפסת, מיקרופון, צורב, פקס 65. מוריד דברים? מה? כן, סרטים, מוסיקה, קליפים, תמונות, תוכנות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כן 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? נו לא עצרו אותו, אבל הייתי מכיר אנשים כאלה 68. בכמה פורומים אתה? אחד!
ותנחשו באיזה!
69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כבר לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? חדר כושר, ריצה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא כל כך 75. שעורי ספורט זה..: אפשר לא ללכת 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? יש קוביות 78. ושרירי השכל? יהיו עוד יותר טובים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אאא 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה זה? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודע 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? איזשהו טוב, נדמא לי 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מאיפה את לוקחת מילים כאלו?! 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? אווף 87. מהי היבשת הכי גדולה? לא זוכר 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא ממש
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום 91. מה השעה עכשיו? 14.01 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי עשית אותו בשבילינו!
93. מה הצבע האהוב עליך? אאא כחול או לבן 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": . 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחחח כן ןלא שמלי לב 96. אוהב לשחק תופסת? אהבתי 97. אתה גבוה? נורמלי 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? כן, אני קראתי של אחרים, אז למה הם לא יקראו! 99. אתה במצב רוח טוב?
100. איך היה? כייף

למעלה