קבלו תסירטון המצחיק הזה= פרודיה על מונסון זה ענק כי זה כל כך ג=ר=ו=ע!! חחחחחח
1 16yaeli New member 7/11/07 #1 קבלו תסירטון המצחיק הזה= פרודיה על מונסון../images/Emo6.gif זה ענק כי זה כל כך ג=ר=ו=ע!! חחחחחח
P PerfectSP New member 7/11/07 #2 XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif אחד המכוערים אבל הם בתור גותים זה שווה טוקיו אפילו לא גותים
P PerfectSP New member 7/11/07 #4 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif וואו, הגרסאות פסנתר של השירים של טוקיו,ובעיקר של פרגסנה קינדר,ממש יפות!!
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif וואו, הגרסאות פסנתר של השירים של טוקיו,ובעיקר של פרגסנה קינדר,ממש יפות!!
P PerfectSP New member 7/11/07 #19 הם כאלה...טום ראפר!ו....המממ ../images/Emo190.gif אה,בעצם ביל אימו!!!!!!!!!@#$%^&%$ נכון^^ אני חושבת למה אפשר להתאים אותו, ואימו הכי מתאים^^ פעם היה לו פוני, וגם עכשיו כשהוא לא עושה לו שיער קיפוד יש לו פוני וגוסטב סתם תקוע,תמידXD וגיאורג... הוא סתם גרמני
הם כאלה...טום ראפר!ו....המממ ../images/Emo190.gif אה,בעצם ביל אימו!!!!!!!!!@#$%^&%$ נכון^^ אני חושבת למה אפשר להתאים אותו, ואימו הכי מתאים^^ פעם היה לו פוני, וגם עכשיו כשהוא לא עושה לו שיער קיפוד יש לו פוני וגוסטב סתם תקוע,תמידXD וגיאורג... הוא סתם גרמני
A Angel Of Death 483 New member 7/11/07 #5 ../images/Emo36.gifOMFG!!!!../images/Emo26.gif מה זה היה?!?!?!?!?! זסה היה מפחיד........... חחחח אבל ה"סולן" ניראה טוב............ חחחחח ~~~חפירה~~~
../images/Emo36.gifOMFG!!!!../images/Emo26.gif מה זה היה?!?!?!?!?! זסה היה מפחיד........... חחחח אבל ה"סולן" ניראה טוב............ חחחחח ~~~חפירה~~~
A Angel Of Death 483 New member 7/11/07 #14 ../images/Emo36.gifחחחחחחחחחחחח../images/Emo26.gif פסנתר??
א אפרת306970847 New member 7/11/07 #7 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif כתבתי לו בתגובה: It's so funny just because that you suck!
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif כתבתי לו בתגובה: It's so funny just because that you suck!
S Shir Kaulitz New member 7/11/07 #9 אויי ואבויי :O שיואו שני פדחנים ! מה הם חשבו לעצמם שהם החליטו לעשות תדבר המוזר הזה ?! טוב נו יש גם כאלה ! חח
אויי ואבויי :O שיואו שני פדחנים ! מה הם חשבו לעצמם שהם החליטו לעשות תדבר המוזר הזה ?! טוב נו יש גם כאלה ! חח
T TaaaaaaaaaaL New member 7/11/07 #10 ../images/Emo109.gif חחח XD ממש מתאים שהיו עושים את זה בארץ ..! תודו. חח פתאום יוצאות לזה גרסאות שונות כמו שעשו על "רוצה בנות" .. XD
../images/Emo109.gif חחח XD ממש מתאים שהיו עושים את זה בארץ ..! תודו. חח פתאום יוצאות לזה גרסאות שונות כמו שעשו על "רוצה בנות" .. XD
A Angel Of Death 483 New member 7/11/07 #15 ../images/Emo36.gifאממממממ....../images/Emo26.gif הם לא מהארץ, נכון?? וואוו, אם כן, אני מתביישת ממש בשבילם......... הם הגזימו לגמרי עם האיפור!!! חח חפרתי....... ~~~חפירה~~~
../images/Emo36.gifאממממממ....../images/Emo26.gif הם לא מהארץ, נכון?? וואוו, אם כן, אני מתביישת ממש בשבילם......... הם הגזימו לגמרי עם האיפור!!! חח חפרתי....... ~~~חפירה~~~
0 0oSharoNo0 New member 7/11/07 #16 דווקא נראה לי שכן כי נראה לי ששמעתי מישהי מדברת באמצע הקליפ וזה היה נשמע עברית אז אם כן זה בטח מהארץ... והם באמת -קצת- הגזימו עם האיפור... D:
דווקא נראה לי שכן כי נראה לי ששמעתי מישהי מדברת באמצע הקליפ וזה היה נשמע עברית אז אם כן זה בטח מהארץ... והם באמת -קצת- הגזימו עם האיפור... D:
T Tsuf love Bill New member 7/11/07 #17 חחח איזה דפוקים ! ממש טיפשות D= ישר העברתי.. כי זה כל כך אידיוטיי !! אם הם מנסים להיות יענו דומים, אז זה לא ! S= חחחחחחח בילוש ? I LOVE U
חחח איזה דפוקים ! ממש טיפשות D= ישר העברתי.. כי זה כל כך אידיוטיי !! אם הם מנסים להיות יענו דומים, אז זה לא ! S= חחחחחחח בילוש ? I LOVE U