קבלו

PRINCESS GINA

New member
דניאל../images/Emo24.gif

איך את מצליחה להעלות את הקבצים?? למה לי זה לא הולך??

האמת..

שאין לי מושג.. כל פעם לוקח לי שנה לגלות איך מעלים..
פשוט תטיילי שם באתר ותגלי, זה מה שאני עושה כל פעם מחדש...

איך מעלים קובץ ל-youtube ../images/Emo35.gif

מבולבלים ? לא יודעים ? הנה הסבר (אני יודעת שזה לא קשור ישירות לפורום אבל זה מטריד חלק מהאנשים פה...)
קודם כל - צריך קבצים שקטנים מ-100 MB ובשביל זה בדיוק יש תוכנה שנקראת AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter שהיא די נוחה לשימוש, כל מה שצריך לעשות אחרי שיודעים איפה רוצים לחתוך את הסרט (ונכון, לא תמיד אפשר לראות את הסרט דרך התוכנה ולפעמים אפשר רק לשמוע, אז רואים בתוכנה אחרת וככה מחליטים איפה לחתוך) זה לכתוב בחלונות מאיזה נקודת זמן עד איזה נקודת זמן אחרת רוצים לחתוך (התוכנה מחלקת לחתיכות לפי מה שמבקשים ושומרת אותן וגם את המקור. חשוב - היא לא שומרת אוטומטית את החלק השני - צריך להגדיר בדיוק את הקטעים שרוצים). אח"כ נכנסים ל-youtube ושם צריך חשבון בשביל להעלות סרטים. נרשמים כמו בכל אתר אחר ואז אפשר לעשות Upload Videos לסרטים, יש קישור בצד ימין במסך ונפתח חלון שבו נותנים שם לסרט ו-tags בוחרים קטגוריה ואז לוחצים על continue uploading, מוצאים את הקובץ שרוצים להעלות, מגדירים כציבורי או פרטי... ולוחצים שוב upload video ומחכים....
זה לוקח זמן ולפעמים הרבה זמן, תלוי בגודל הקובץ ובטח גם באיכות שלו ובעוד כל מיני דברים, אבל בסוף זה עולה. קצת אחרי שמאשרים את הקובץ זרוצים נפתח בחלק העליון של העמוד מן חלון שבו מופיעים כמה % מהסרט כבר הועלו. אז זהו זה, ושני אל תגידי שאת לא מצליחה להעלות סרטים לשם...ועוד אחרי כזה הסבר מפורט
ןלמי שבכל זאת מסתבך שיפנה אלי במסרים. בהצלחה לכולם, ליבי
(בהשראת ריטה)

PRINCESS GINA

New member
חחח..../images/Emo192.gifבהשראת ריטה..../images/Emo6.gif

אני יודעת להעלות את הקבצים..הבעיה שלי היא שהם יותר מ-100 מגה ואני לא מבינה אף תוכנה שיכולה לעזור בעיניין..

למעלה