קבלו KO יפה מאוד!!

Pyongwon

New member
שופט הסתיר - מה זה היה - ברך??

אתם אומרים KO ואני מחפשת בעיטות... ג'ס.

AmitNHB

New member
אנשים לא ממהרים לבעוט ב MMA.

כנראה שזה פשוט לא מספיק אפקטיבי ביחס לסיכון של "טייקדאון", "קלינץ" או "קאונטר פאנץ'". היחיד ב MMA שעושה היום שימוש אפקטיבי בבעיטות זה מירקו "קרוקופ". סאקורבה גם היה בועט הרבה, בעיקר נגד גראפלרים, אבל מול סילבה הוא שילם ביוקר.

את פריקיתש לב עיטות... אה?

המונח נוק אאוט בה בכלל מאיגרוף טהור, איןש ם בעיטות נה נה בננה... סתם משעמם לי עכשיו, את טיקוואנדיסטית, נכון? איזו חגורה? קרוב משפחה שלי מרוסיה, הוא כבר פעם שלישית ברצף אלוף מחוז(oblast) צ'יליבינסק בטיקוואנדו, ברוסיה... יש ברוסיה משהו כמו שש שבע מחוזות, כאילו זה ענק... הוא גם פריק של בעיטות, בקיץ שעבר הייתי טיפה ברוסיה הביא לי טיפה מכות:)

Pyongwon

New member
לא פריקית של בעיטות, אלא של קאטות.

אבל כן, מאמנת טאקוונדו. טאקוונדו זה כיף. היה לנו כמה חברה מקראטה, והלכנו לשם - ניסו לתת אגרופים לפנים אבל לא הצליחו להתקרב..:) נחמד, נחמד למדי..:) לתת לך מעט מכות זה נחמד, אבל לא הכרחי. יש דרכים אחרים כדי טפל בדברים... ומכות זה לא הדרך! :) וכן, טאקוונדו ברוסיה - מאוד מאוד חזק! :) ג'ס.

AmitNHB

New member
אין על הקהל היפני.

איך הוא יודע להעריך עבודת קרקע, הא ?

רז קורן

New member
צודק. רק חבל שהשופט הלך לישון

באמצע הקרב.. הוא היה כ"כ אדיש, אם הנסן לא היה הולך בעצמו לפינה שלו אלא ממשיך להכות אותו, הוא היה יכול לפצוע אותו ממש קשה. השופט לא היה קרוב אפילו לאזור.

רז קורן

New member
אני שמח שאתם נהנים!

יש לי כמובן הרבה מאוד חומר (מעל 40 גיגה) רק חבל שבארץ מהירות ההעלאה היא כ"כ איטית..

RoyceGracie

New member
הנמוך...

היה לחוץ לאללה, רואים שהוא יודע לעבוד יותר טוב מזה. פשוט שהוא בא לקרב עם ראש סגור ולא ראש פתוח, רצה רק קרקע ועשה שטויות בדרך לזה. בטח הוא הכי טוב במכון שלו אז כל הגילגולים האלה עובדים לו על אנשים אבל נגד מקצוען זה לא באמת יעבוד ממש כדי להוריד מישהו לקרקע (לרוב). גם אחרי שהוא הוריד אותו לקרקע הוא לא נרגע, הוא סגר עליו את הגארד כל כך חזק מתוך לחץ... בקרבות הבאים שלו הוא ישתפר.

רז קורן

New member
זאב, קצת צפוי שהוא יהיה לחוץ...

היריב שלו, הנסן, נחשב לאחד הטובים בעולם במשקל שלו. עם מאזן של 11-2. לאימנרי אין שום ניצחון בעמידה, אפשר להבין למה הוא ניסה לעשות הכל כדי להעביר את הקרב למיזרון. ודווקא על הקרקע הוא עבד לא רע בכלל, והגיע לבריח מאוד מסוכן.

RoyceGracie

New member
למה זה צפוי ?

אחרי המון קרבות מבינים שקרב מול האלוף הוא סתם עוד קרב, זה לא שהאלוף יעשה לך יותר נזק גופני מהאחרים. הוא פשוט יותר איכותי מהאחרים , אבל זאת לא סיבה ללחץ. כדי להגיע לפרייד צריך לעשות המון קרבות, יש לו המון ניסיון, אני מבין את הלחץ שלו, אבל ברמות כל כך גבוהות שזה ישפיע לו על הקרב כל כך.....

go man1111

New member
../images/Emo45.gif איזה עוצמההה!!!

אבל טקאדה הוא המלך
חחחחחח

למעלה