קבלו :

מייפלס

New member
וסיפורון שאבא שלי ז"ל , שהיה כבאי , סיפר לי :

בשנות ה90 - נראה לי 1992 ( אולי אני טועה ) טילפנו אליהם , למשטרה ולמד"א הרבה מאוד אנשים ודיווחו על משהו שהתרסק באיזור שפיים רשפון , בחולות שם . באו הם , המשטרה ומד"א וכל מיני מתנדבים עם טרקטורנים וסוסים , וחיפשו ו ... לא מצאו שום דבר !

מייפלס

New member
...

מדהים...

האם, עד כמה שזכור לך, ניסו לבדוק אם יש קרינה חריגה במקום האירוע? זה משהו שמאפיין בד"כ אתרי נחיתות או התרסקויות, זמן קצר לאחר האירוע.

תודה על השיתוף
.

אייני

New member
רגע, אני לא מבין משהו

מקודם כתבת שהחייזרים ביקרו הרבה היכן שנעשו ניסויים בתחום הגרעין כי הם חששו מהשימוש של בני האדם בנשק הגרעיני ובאנרגיה הגרעינית, ואף ציינת כי יש אנרגיות "נקיות יותר", ועכשיו אתה מספר כי לפי העדויות סביר שהחייזרים משתמשים בעצמם באנרגיה גרעינית, או לפחות באנרגיה בעלת השפעות דומות על הסביבה?...
משהו לא מסתדר לי כ"כXD

מכיר היטב את אחד מהמנהיגים בקנדה

הוא אפילו היה חבר בפלרמנט של חבל קווביק.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Raelian_symbols.svg
הם שינו את הסמל שלהם אחרי שנמתחה בקורת על צלב הקרס שהיה חבוי בתוכו. ראו קישור לעיל.

חבל שהם הפכו מחקר על חוצנים, לדת, משהו בדומה לסאיינטולוגים.

מייפלס

New member
עקב העובדה שהיום יום המעשים הטובים

וגם בגלל שאני הילרית טריה וצריכה שפני ניסוי לריפוי מרחוק אשמח אם מישהוא ירצה לנסות אותי ... בחינם !
אנא פנו אלי כאן או במסרים !

מייפלס

New member
...

קרה לי משהו מאוד מוזר אתמול בלילה :

נכנסתי לשירותים להתפנות . נכבה האור מעצמו לכמה שניות ונדלק . גם דלת חדרי שאני בטוחה שסגרתי הייתה פתוחה למחצה .
נבהלתי מאוד וירדתי למדריכה ואמרתי שאני מפחדת וסיפרתי לה מה קרה ... היא לא האמינה לי והכריחה אותי לעלות ולישון ... זה מה שעשיתי אבל נכנסתי בפחד לחדרי ולקח לי הרבה זמן להירדם .
מה זה היה , הדבר המפחיד הזה ?!
הרגשתי יותר מאשר ראיתי , ישויות שהרגיעו והרדימו אותי אחרי החוויה הזו ...

לדעתי איזו ישות שיחקה איתי משחק וזה ממש ממש לא מבדר !

למעלה