קבלו!!

rusty2223

New member
קבלו!!

ציירתי משהו חמוד למדי בהשפעתו של The Crusader!!! מקווה שזה לא גדול מידי.....אם אפשר תגובות שאדע מה לשפר!!!

chatenoire

New member
אם כיוונת לדמות ריאליסטית...

אז הנה כמה הערות. א) הדמות מאוד ארוכה. הגוף ארוך, הידיים ארוכות מדי. ב) הקפלים מאולצים למדי - יש קפלים במקומות שלא אמורים להיות בהם קפלים, ובצורה לא הגיונית. הדוגמא הכי בולטת היא בזרוע הקרובה אלינו. ג) כפות הידיים מוטנטיות למדי. אמנם הצבת את הפרקים נכון, אבל שוב, האצבעות שלך נראות כמו בלונים שכיווצו אותם במקומות הנכונים, והם גדולות מדי יחסית לכף היד עצמה. ד) הראש קטן מדי יחסית לכל הגוף, והחלק האחורי של הגולגולת צר מדי/חסר.

rusty2223

New member
ובסדר בקשר לפרופורציות...

פשוט עכשיו התחלתי להשתמש בצורות האלה כדי לעשות גוף תלת מימדי ונכון ועדיין לא הכי הולך לי עם הקטע של האצבעות ובקשר לקפלים ממש הגזמתי אבל לא השתפרתי בקטע התלת מימדי?? תודה והנה עוד אחד!!!

ailag

New member
אולי

אולי כדאי להתחיל מציורים חופשיים של אנשים, ולהלביש עליהם לאט לאט את הצורות שעושות גוף תלת מימדי.. כי כשמסתכלים על הפנים (תמונה 1), רואים שיש לך כישרון. הפרופורציות והתנוחה קצת מוזרים .. ורואים יותר מדי שהשתמשת ב"צורות עזר". משהו שאני מוצאת לפעמים יותר יעיל מצורות עזר, כשאני לא בטוחה איך לצייר משהו, אני משתמשת במצלמה הדיגיטלית ומצלמת דוגמא, ואז משתמשת בזה בתור מנחה (למשל, זה עוזר לוודא שהידיים לא קצרות, שהמרפקים נכונים, כפות ידיים, זויות מוזרות ..)

Supermans girl

New member
תגובה

החלק העליון טוב אפילו טוב מאד כל התנועה של ההישענות על העמודים. אבל הבטן ארוכה מאד יחסית לרגליים וזה נראה כאילו מתחת את האיש במחשב. אולי כדאי שבפעם הבאה שאתה מצייר דמות ריאליסטית תסתכל במראה, תשתמש בעצמך כמודל. אהבתי גם את הרעיון.

The Crusader

New member
אמממ

אני אקח את זה כמחמאה... אני חושב... אבל לא הבנתי מה הקשר לציור ואל ההשראה שקבלת ממני... בקשר לציור... פרופורציות בעיקר... הנה כתובת לאתר שיש שם הסבר על איך לצייר מאנגה... אבל אתה יכול לנצל את זה בשביל הפרופורציות....

rusty2223

New member
תודה וזה כי אתה תמיד...

מביא אותה בכותרות כאלה נחמדות בציורים שלך!!! זה היה בצחוק אז תודה בכל זאת על האתר!!!

wanna get high

New member
זה מה שאני רוצה לעשות בגלל...

...מיקרו-סופט הבני זונות!!!!!!!!!!!!! תמות ביל!!!!!!!!! -אההההההההה.. -shut up penzy!!! או, סליחה, הציור מאוד יפה אבל מה הקטע של הרגל המסובבת? *הולך לכיוון הדלת* *קול הולך ודועך* שמישהו יביא לי מגבונית לחה! הביל גייטס הזה... אפילו כשהוא מת הוא מעצבן...

למעלה