קבלו לא יכלתי לתאר את פינק פלויד חיצונית יותר טוב חחח
M meandmeandme New member 7/6/03 #2 כן! יא אללה! נתקלתי בזה לפני כמה חודשים (אני אפילו חושב ששמתי את זה פה כבר) ופשוט נדהמתי. עד כמה שזה מופשט וכל זה, זה פשוט בול הם!
כן! יא אללה! נתקלתי בזה לפני כמה חודשים (אני אפילו חושב ששמתי את זה פה כבר) ופשוט נדהמתי. עד כמה שזה מופשט וכל זה, זה פשוט בול הם!
P Paranoid Y New member 7/6/03 #3 חחחחחחחחח...../images/Emo6.gif יפה מאד... זה מזכיר לי את התמונה הזאת..חחח
E edlessme New member 8/6/03 #7 ילדי מגמת אומנות שכמוכם.. לי (פיזיקאי שכמוני) הציורים האלה יותר מזכירים כאוס ותוהו ובוהו.. ובטח ובטח שלא את הפלוידינים..
ילדי מגמת אומנות שכמוכם.. לי (פיזיקאי שכמוני) הציורים האלה יותר מזכירים כאוס ותוהו ובוהו.. ובטח ובטח שלא את הפלוידינים..
ש שלכת בסתיו New member 8/6/03 #9 כן... מאוד מזכירים את הסיגנון של האנימציה ב'חומה' [של הצייר ג'ראלד סקארף]
N Norweign Wood New member 8/6/03 #10 אני בהתחלה חשבתי... שזה סתם ציורים מהחומה, עד שהסתכלתי טוב טוב ומה קורה לכם? בתמונה הראשונה זה כ"כ דומה לרוג'ר ווטרס! רק התמונה האחרונה לא ממש דומה...
אני בהתחלה חשבתי... שזה סתם ציורים מהחומה, עד שהסתכלתי טוב טוב ומה קורה לכם? בתמונה הראשונה זה כ"כ דומה לרוג'ר ווטרס! רק התמונה האחרונה לא ממש דומה...
L l i f a g i r l New member 9/6/03 #12 וואי מאגניבבבבבבבבבבבבבבבבב אההההה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק