אוספת הצדפות
New member
קבלו:
מתכון להכנת עוגת תפוחים פשוטה –לגברים. תוציא מהמקרר 10 ביצים, תשים על השולחן את ה-7 ששרדו את ההוצאה, ותנגב את הרצפה. בפעם הבאה הקדש יותר תשומת לב. קח קערה, שבור את הביצים על קצה הקערה ותשפוך את תכולתן לתוך הקערה. נגב את החלמונים מהשולחן ותהיה מדויק יותר להבא. לסיכום יש בקערה חמישה חלמונים. קח מערבל, חבר את המקצף (החלק הרשתי שמתחבר לקצה) ותתחיל לערבב. נסה שוב לחבר את המקצף... עכשיו שוב, עד שתשמע "קליק" ותערבב. שטוף את הפנים, הצוואר הידיים והגב. תשפוך את החלבון מהאזניים. לסיכום: נשארו לך בקערה שני חלמונים מעורבבים. זה מה שצריך לעוגה. תדביק על הקירות והתקרה של המטבח נייר עיתון וכסה את הרהיטים באיזשהו בד הגיע הזמן להוציא את הקמח. שפוך 200 גרם לתוך כוס, ואז לתוך הקערה עם חלמונים. את 800 הגרם שנותרו, אסוף בעדינות חזרה לאריזת קמח אחרי שווידאת שהקירות והתקרה עדיין מכוסים טוב, תתחיל להקציף תעשה מקלחת. קח ארבעה תפוחים גדולים וסכין חדה. לפני כן, רוץ לבית מרקחת וקנה- יוד, פלסטרים, ותחבושות הגיע הזמן להתחיל את קילוף התפוחים. שפוך יוד על האגודל וחבוש אותו. חתוך את התפוחים לקוביות, זרוק את החתיכות עם הדם, זכור שאנחנו צריכים שני תפוחים לכן בתהליך ההכנה מותר לאכול רק שניים. את התפוח החתוך היחיד שנותר, זרוק לקערה. אסוף מהרצפה את חתיכות התפוחים שנפלו. שטוף אותן. שים בקערה. ערבב את הכל ביחד. שטוף את המקרר כי אחרי שהלכלוך עליו יתייבש זה יהיה קשה יותר. שפוך לתבנית ושים בתנור. אם לאחר שעה אתה לא רואה שינויים מוחשים, תדליק את התנור. כשאתה מתעורר אל תתקשר למכבי האש, רק תפתח את החלון ואת התנור. אחרי כל מה שעברת, עם הרגשת גאווה על המשימה שבוצעה, כדאי ללכת לחנות, לקנות עוגת תפוחים... ומשהו אלכוהולי...
מתכון להכנת עוגת תפוחים פשוטה –לגברים. תוציא מהמקרר 10 ביצים, תשים על השולחן את ה-7 ששרדו את ההוצאה, ותנגב את הרצפה. בפעם הבאה הקדש יותר תשומת לב. קח קערה, שבור את הביצים על קצה הקערה ותשפוך את תכולתן לתוך הקערה. נגב את החלמונים מהשולחן ותהיה מדויק יותר להבא. לסיכום יש בקערה חמישה חלמונים. קח מערבל, חבר את המקצף (החלק הרשתי שמתחבר לקצה) ותתחיל לערבב. נסה שוב לחבר את המקצף... עכשיו שוב, עד שתשמע "קליק" ותערבב. שטוף את הפנים, הצוואר הידיים והגב. תשפוך את החלבון מהאזניים. לסיכום: נשארו לך בקערה שני חלמונים מעורבבים. זה מה שצריך לעוגה. תדביק על הקירות והתקרה של המטבח נייר עיתון וכסה את הרהיטים באיזשהו בד הגיע הזמן להוציא את הקמח. שפוך 200 גרם לתוך כוס, ואז לתוך הקערה עם חלמונים. את 800 הגרם שנותרו, אסוף בעדינות חזרה לאריזת קמח אחרי שווידאת שהקירות והתקרה עדיין מכוסים טוב, תתחיל להקציף תעשה מקלחת. קח ארבעה תפוחים גדולים וסכין חדה. לפני כן, רוץ לבית מרקחת וקנה- יוד, פלסטרים, ותחבושות הגיע הזמן להתחיל את קילוף התפוחים. שפוך יוד על האגודל וחבוש אותו. חתוך את התפוחים לקוביות, זרוק את החתיכות עם הדם, זכור שאנחנו צריכים שני תפוחים לכן בתהליך ההכנה מותר לאכול רק שניים. את התפוח החתוך היחיד שנותר, זרוק לקערה. אסוף מהרצפה את חתיכות התפוחים שנפלו. שטוף אותן. שים בקערה. ערבב את הכל ביחד. שטוף את המקרר כי אחרי שהלכלוך עליו יתייבש זה יהיה קשה יותר. שפוך לתבנית ושים בתנור. אם לאחר שעה אתה לא רואה שינויים מוחשים, תדליק את התנור. כשאתה מתעורר אל תתקשר למכבי האש, רק תפתח את החלון ואת התנור. אחרי כל מה שעברת, עם הרגשת גאווה על המשימה שבוצעה, כדאי ללכת לחנות, לקנות עוגת תפוחים... ומשהו אלכוהולי...