קבלו:

קבלו:

מתכון להכנת עוגת תפוחים פשוטה –לגברים. תוציא מהמקרר 10 ביצים, תשים על השולחן את ה-7 ששרדו את ההוצאה, ותנגב את הרצפה. בפעם הבאה הקדש יותר תשומת לב. קח קערה, שבור את הביצים על קצה הקערה ותשפוך את תכולתן לתוך הקערה. נגב את החלמונים מהשולחן ותהיה מדויק יותר להבא. לסיכום יש בקערה חמישה חלמונים. קח מערבל, חבר את המקצף (החלק הרשתי שמתחבר לקצה) ותתחיל לערבב. נסה שוב לחבר את המקצף... עכשיו שוב, עד שתשמע "קליק" ותערבב. שטוף את הפנים, הצוואר הידיים והגב. תשפוך את החלבון מהאזניים. לסיכום: נשארו לך בקערה שני חלמונים מעורבבים. זה מה שצריך לעוגה. תדביק על הקירות והתקרה של המטבח נייר עיתון וכסה את הרהיטים באיזשהו בד הגיע הזמן להוציא את הקמח. שפוך 200 גרם לתוך כוס, ואז לתוך הקערה עם חלמונים. את 800 הגרם שנותרו, אסוף בעדינות חזרה לאריזת קמח אחרי שווידאת שהקירות והתקרה עדיין מכוסים טוב, תתחיל להקציף תעשה מקלחת. קח ארבעה תפוחים גדולים וסכין חדה. לפני כן, רוץ לבית מרקחת וקנה- יוד, פלסטרים, ותחבושות הגיע הזמן להתחיל את קילוף התפוחים. שפוך יוד על האגודל וחבוש אותו. חתוך את התפוחים לקוביות, זרוק את החתיכות עם הדם, זכור שאנחנו צריכים שני תפוחים לכן בתהליך ההכנה מותר לאכול רק שניים. את התפוח החתוך היחיד שנותר, זרוק לקערה. אסוף מהרצפה את חתיכות התפוחים שנפלו. שטוף אותן. שים בקערה. ערבב את הכל ביחד. שטוף את המקרר כי אחרי שהלכלוך עליו יתייבש זה יהיה קשה יותר. שפוך לתבנית ושים בתנור. אם לאחר שעה אתה לא רואה שינויים מוחשים, תדליק את התנור. כשאתה מתעורר אל תתקשר למכבי האש, רק תפתח את החלון ואת התנור. אחרי כל מה שעברת, עם הרגשת גאווה על המשימה שבוצעה, כדאי ללכת לחנות, לקנות עוגת תפוחים... ומשהו אלכוהולי...

fishey

New member
נשים תתרחקו מהמטבח...

הריי זה ידוע שנשים לא יודעות לבשל בגלל זה אין שפיות אלא רק שפים בקיצור זה שאנחנו נותנים לכן להיכנס למטבח זה רק בגלל שזה הדבר היחיד שאתן מסוגלות לעשות בצורה סבירה וגם אים זה לא יהיה טוב תמיד אפשר להזמין איזה פיצה .......

black side

New member
נקודה מעניינת

מצד אחד- הנשים במטבח מצד 2- יש יותר שפים הסבר מישהו?

קטרפי

New member
חחחח הזכרת לי משהו ממזמן ../images/Emo110.gif

מדריך לאישה המשתמשת בכספומט - הגעת לכספומט. מצוין! - חזרי לאוטו להביא את הכרטיס. - חזרת לכספומט. מצוין! - הכניסי את הכרטיס לפתח המתאים. - הפוך. - הקישי את הקוד הסודי. - הקישי שוב את הקוד הסודי, הפעם את הנכון. - הקישי סכום מבוקש. אם הכרטיס של בעלך, משכי עד גובה היתרה. - סיימת את הפעולה. מצוין! - חזרי לאוטו. - חזרי לכספומט לקחת את הכרטיס. - הכנסי לאוטו והתחילי לנסוע. - הורידי הנד-ברקס.

אושר מ

New member
צחוק צחוק, אבל יש מישהי שבאמת

שכחה להוריד את ההנד ברקס, ונסעה ככה כל הדרך... עד שנשרפו הבלמים...

apl

New member
יש לי הרגשה שאני יודעת מי זו.

'R

HyPeR SoNiC

New member
וזה מזכיר לי

איך ירדת עליי שנסעתי כמה מטרים עם בלם יד..... בשבוע הראשון שלי בלי מלווה.....

Anna Karenina

New member
בקטנה...../images/Emo8.gif

כל עוד זה מסתכם בכמה מטרים, אתה במצב טוב....

אושר מ

New member
אוי פי פי../images/Emo3.gif. (מצחיק אותי לקרוא לך

ככה. אז להבהרה: הפ' לא דגושה:)).

הצילצול

New member
דווקא ההפך!

אני פעם חיכיתי בתור לכספומט והגבר שמשך לפני בא ללכת ומסתבר שהוא שכח לקחת את הכסף. רק אחר כך אמרתי לו שהוא שכח את הכסף...

popistit

New member
אולי יש יותר שפים משפיות כי...

אם אישה יודעת לבשל זה כאילו ברור ... אבל אם גבר יודע לבשל זה כאילו איזה כשרון אדיר, ואז זה הופך למקצוע...

הצילצול

New member
שמעו משהו...

נשים באות לעולם עם הכישרון לבישול, אבל הגברים צריכים ללמוד וללמוד כדי להשיג את הכישרון הזה..

למעלה