קבלו

Sprite2k

New member
הוא לא למכירה הוא למסירה.

ולפי מה שאני יודע אין חוק שאומר שאסור להחזיק בפרוקי רגליים ישראליים. רק אסור לסחור בהם.

snakeman404

New member
אתה מעדיף שהוא יהיה בשבי?

לא עדיף לו בטבע? זה שהוא למסירה זה יותר טוב? סליחה,אבל אני נגד לכידת בעלי חיים בטבע ולהחזיקם בשבי.

Sprite2k

New member
שלחתי הודעה בקשר לזה.

ולא אין לי בעיה עם החזקה של פרוקי רגליים א"י, כל עוד זה לא בכמות מסחרית ולא מתוך רצון להרוויח כסף.

snakeman404

New member
בסדר גמור..

אבל לי יש בעיה עם לכידת חיות ואחזקתם בכלובים.. לאיזה מטרה מחזיקים עקרב בבית ומפרסמים אותו למסירה? לא עדיף כבר לשחרר אותו? גידלת?נהינת?למדת משהו חדש? יופי.. עכשיו תן לו לחזור הביתה.

Sprite2k

New member
מסכים איתך ב- 100%

אבל אחרי שהילד הזה למד ונהנה עם העקרב עדיף שהוא יעביר את אותו הפרט למישהו אחר במקום שהוא יצטרך ללכוד עקרב משלו.

snakeman404

New member
לא מסכים איתך..

אם רוצים ללמוד אפשר לפתוח ספרים, לא צריך להוא בע"חים מהטבע..אפשר לצאת לטבע,לראות עקרב,להסתכל במגדיר וללמוד. חוצמזה עקיצה של עקרב היא לא נעימה בכלל ואפילו מסוכנת, חבל שאיזה ילד יעקץ סתם מטמטום או מהתלהבות..

תודה שהעלת את זה

אני מקווה שגם פנית והסברת לבנאדם שהנחשים האלו הם ערכי טבע מוגנים ולכן החזקה או מכירה שלהם זו עבירה על החוק. אני ממליץ לכולם לפנות לכל מי שהם רואים שמוכר זוחל ישראלי, ולפעמים אפילו מפרסם שהוא רוצה לקנות ולהסביר לו את העניין, מניסיוני ברוב המקרים אנשים אינם מודעים לחוק. ולכן יש חשיבות רבה בזה שמי שאיכפת לו יסביר זאת לאנשים.

למעלה