קבלנו

קבלנו

נמר אחד מסתובב בג'ונגל....מסתכל על הנוף ..שמאלה ימינה..פתאום רואה אריה שוכב ליד עץ כשעל העץ עומד קוף, הקוף לא מפסיק לעשות רעש..קופץ צועק וזורק פירות כל הזמן על האריה. הנמר צוחק ושואל את האריה...מלך החיות.."למה לעזאזל אתה לא מטפל בקוף המעצבן הזה כבר?" "האריה עונה..אמן ויכולתי....אתה חושב שזה אפשרי?" אז הנמר בהתלהבות וחוסר הבנה..."תן לי לנסות". טוב הנמר תופס אבנים ומתחיל לזרוק על הקוף....הקוף מתחיל לברוח..והנמר.....בעקבותיו. סבבה.......הם רצים עוברים עליות ירידות...עוד גבעה ועוד עץ...לבסוף מגיעים לצינור ארוך....הקוף מהר עובר דרכו ואחריו הנמר ופתאום...פאק..הנמר נתקע בצינור....חלק קידמי בפנים..תחת בחוץ... מהר מהר הקוף מגיע מאחוריו...מתחיל להתפרע...קופץ לו על התחת....ומפמפם ומפמפם כאילו אין מחר.... טוב.....יום אחרי שהנמר כבר הרזה מרב רעב והצליח לצאת הוא חוזר אל האריה ורואה אותו עם הקוף מעליו כתמיד.... הנמר אומר לו...."אל תשאל....רדפתי אחריו בכל היער...עברנו הרים גבע.." "עזוב אותך" אומר לו האריה..."לקח אותך לצינור או לא לקח אותך לצינור"
אחד הולך לחברים שלו ומספר להם:"וואי זיינתי אחת בת 12!!" אז חברים שלו אומרים לו:"בת 12?!?!? מה אתה דפוק?!" הפדופיל:"אולי היא בת 12 אבל מזדיינת כמו בת 8!!"
שני פדופילים הולכים ברחוב פתאום רואים ילדה בת 7 פדופיל אחד אומר לחברו:"יאווו איזה כוסיתת!!!" אז חברו אומר לו:"פחח...היית צריך לראות אותה לפני שנתיים!"

קבל: (על ../images/Emo68.gif)

מיתוך www.jokes.co.il. "בניו-יורק ישנה מסעדה,ובמסעדה שרותים,ובשרותים ישנה מראת קסם,אשר מעלימה אנשים שמשקרים. יום אחד,באה אישה יפה למראה ואומרת למראה: "אני חושב שאני ניראת מכוערת","פוף" היא נעלמת. אח"כ מגיעה אישה שמנה ומכוערת ואומרת למראה: "אני חושבת שאני ניראת נפלא", "פוף" היא נעלמה. לאחר מכן מגיעה בלונדינית 'חתיכה' וממש יפה ואומרת למראה: "אני חושבת...", "פוף" היא נעלמה!

למעלה