קבלתי את הנתונים-מה אפשר לעשות?

קבלתי את הנתונים-מה אפשר לעשות?

דפ"ר 70 קב"א 54 פרופיל 21 אילו תפקידים מעניינים אני יכולה לעשות עם הנתונים? איך מגישים חריד לעתודה (אם יש דבר כזה...רק בלשכ"ג אמרו לי שיש....)

hillator

New member
כמעט הכל פתוח

היי כפי שעניתי לך בפורום השכן אני עתודאית במקור(אוירונאוטיקה) ולי ירד הפרופיל בזמן השירות לעתודה אין אפשרות להגיש חריג כי הם לא רוצים לקחת סיכון על מצב רפואי שיחמיר (אם אנשים כמוני הם "תקועים" כי זה מקצוע נדרש). בכל הנוגע ללימודים זה תלוי בעיקר בציונים מבית ספר ובפסיכומטרי. לגבי תפקידים למתנדבים יש פה בקישורי הפורום אתרים שנותנים מידע. כתבת שמעניין אותך מחשבים? יש לך ידע קודם בזה כלומר סימת טכ"מ או מגמת מחשבים? כי אז יש אפשרות להיות תכניתן שחור

hillator

New member
ככה

יש בפניך שתי אופציות: 1. אני לא יודעת מה הבעיות בריאות ושלך ומה הגורמים שהם בוחנים אבל שווה לכתוב את המכתב עם בקשת חריגים - להזיק זה לא. 2. במידה והתשובה שלילית ואת עדיין רוצה תכנות שווה לך לנסות לברר על האופציה של תכניתן שחור. בגדול זה ליצור קשר עם אחת היחידות(אופק\8200 וכ'ו) והם מסכימים לקלוט מתנדבים בעלי ידע בתוכנה שלא עברו קורס תכנות.

hillator

New member
לתא מתנדבים

עדיף שקודם תתחילי תהליך התנדבות כי עד שרופא תא מתנדבים לא יאשר לך את ההתנדבות קשה לי לאמין שאפשר להתחיל מיונים

למעלה