raya
Well-known member
לפני הגעה למירפאות חוץ. מעתיקה את ההודעה כלשונה:
"שלום רעיה,
אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לשמור על בריאותך ובריאות הצוות.
לקראת ביקורך במרפאה נבקשך למלא את השאלון המצורף. שים לב, מילוי הצהרת הבריאות ומדידת חום מהווה תנאי כניסה למרפאה ולקבלת טיפול רפואי."
והקישור בהמשך ההודעה:
כללית
נראה אמיתי לחלוטין. נכנסתי לקישור וקבלתי את ההודעה המצורפת.
נראה די מפחיד, אבל הבנתי שעלי למלא את השאלון. שיניתי את הגדרת הבטחון, נדרשתי לתת מספר טלפון לחשבון גוגל לצורך אימות במידת הצורך. היות ולא נתתי בעבר את מספר הטלפון אלא כתובת מייל בוואלה, נתתי בלית ברירה את מספר הטלפון.
אבל............ אחרי זה כאשר נכנסתי שוב לקישור קבלתי שוב את אותה הודעת השגיאה.
השאלה שלי היא האם ניתן לזהות נסיון דיוג או כוונה זדונית כל שהיא, או שאני יכולה להישאר רגועה.
הסיטואציה היתה מאוד לא נעימה, ומותר לציין שכאשר הגעתי לסורוקה - אף אחד לא ביקש ממני לראות את הצהרת הבריאות (גם לא דרכון ירוק).
תודה
רעיה
"שלום רעיה,
אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לשמור על בריאותך ובריאות הצוות.
לקראת ביקורך במרפאה נבקשך למלא את השאלון המצורף. שים לב, מילוי הצהרת הבריאות ומדידת חום מהווה תנאי כניסה למרפאה ולקבלת טיפול רפואי."
והקישור בהמשך ההודעה:
כללית
נראה אמיתי לחלוטין. נכנסתי לקישור וקבלתי את ההודעה המצורפת.
נראה די מפחיד, אבל הבנתי שעלי למלא את השאלון. שיניתי את הגדרת הבטחון, נדרשתי לתת מספר טלפון לחשבון גוגל לצורך אימות במידת הצורך. היות ולא נתתי בעבר את מספר הטלפון אלא כתובת מייל בוואלה, נתתי בלית ברירה את מספר הטלפון.
אבל............ אחרי זה כאשר נכנסתי שוב לקישור קבלתי שוב את אותה הודעת השגיאה.
השאלה שלי היא האם ניתן לזהות נסיון דיוג או כוונה זדונית כל שהיא, או שאני יכולה להישאר רגועה.
הסיטואציה היתה מאוד לא נעימה, ומותר לציין שכאשר הגעתי לסורוקה - אף אחד לא ביקש ממני לראות את הצהרת הבריאות (גם לא דרכון ירוק).
תודה
רעיה