קבלתי היום את הזימון לועדת מתנדבים!

TalTD

New member
קבלתי היום את הזימון לועדת מתנדבים!

בהתרגשות גדולה יש לציין! נקבע לי לעוד שלושה שבועות. השאלה שלי היא אחרי זה מה הלאה? ז'תומרת יש מצב שמה אני מקבל את האישור הסופי-סופי ונכנס לרשימה של חייל צה"ל? הגיוס שלי עם היחידה שאני הולך אלייה מתוכנן בימים הראשונים של נובמבר..אני מקווה שזה יספיק ל-עד אז.. אלוהים אני ממש מאושר. יודע שהתפקיד שלי יהיה תובעני..אבל מה זה משנה? אני תורם למדינה שאני הכי מחובר אלייה בעולם,שמגיל אפס אני מתחפש לחייל.. שכסבא סיפר לי על מסע ההשרדות שלו בשואה הבטחתי לעצמי שאני לא אתן לקרוא לזה,אני יתגייס לצבא ויגן על המדינה שלי,על העם היהודי - היום הזה הולך ומתקרב! תודה אלוהים!

noboya

New member
מזל טוב!!

לא יודע לענות על השאלות, אבל ממש מזל טוב!! אני אישית מאוד שמח שאדם חדור מוטיבציה כמוך עומד להתנדב באותו צה"ל שבו אני אהיה (אמנם קצת יותר מאוחר...אבל מה זה משנה?) בהצלחה רבה בהמשך!!!

hillator

New member
מזל טוב

לא הבנתי אילו שלבים כבר ביצעת בהליך? אם מדובר על הועדה הרפואית הסופית אז לאחר מכן מציאת תפקיד.. אם יש לך יחידה? ממ גיוס אני מניחה. חשוב שתגעדכן את אותה יחידה כדי שהם גם יוכלו לזרזר את התהליך על מנת שתתגייס יחד איתם בנובמבר

TalTD

New member
אז נראה לי שאני מסודר:)

ביצעתי את כל השלבים בלשכת גיוס,וועדה רפואית,המלצות. עברתי את כל התהליכים ליחידה שלי ומה שנשאר זה הוועדה הזו..וסוכם כבר שהתאריך הוא ה3 לנוב'. למי ששאלה מעליי - אני בעזרת השם למודיעין:)

למעלה