קבלתי חשבון על נסיעה במנהרת הכרמל בחיפה

קבלתי חשבון על נסיעה במנהרת הכרמל בחיפה

תראו איזה גזלנים-

מחיר הנסיעה 5.92
חיוב בגין נסיעה ללא הסכם 20.51 (נסיעה בנתיב המנויים, הסכום הוא פיצוי לחברה על שימוש בנתיב מיוחד...)
מע"מ 4.49
סה"כ לתשלום - 30.92.....

עד כאן אלו שודדים, וכעת אני יודע שיגזלו אותי.\

אבל כאן ההפתעה.
מספר הרכב הוא ה.....קטנוע שלי......

התקשרתי לחברה (המתנתי למענה 9.10 דקות, כאשר ע"פ החוק הם מחוייבים במכסימום 3 דקות) ושם שאלתי על מה החיוב ?
הוא בדק ואמר: זו לא המשאית שלך ?

שאלתי אם נראה לו הגיוני שאדם זקן בן 72 ירכב על קטנוע מחולון ועד מנהרות הכרמל ?
לא , זו לא משאית.
לדבריו כנראה זה פיענוח שגוי על ידי המחשב.....

הבנתם?
המחשב מפענח ולא אנשים, ואחר כך אומרים: טוב, זה מהמחשב.....
הבנתם ? לא אדם יושב לבדוק את הצילומים, המחשב קובע.....

דרשתי תגובה בתוך 3 ימים שהדוח בוטל, אחרת אשקול את צעדיי.

משתפרת

New member
כבישי אגרה...

היה לי מנוי לכביש 6 עבור רכב שנרשם על שמי. מתישהו הרכב הושבת. החזרנו את הרשיון למשרד התחבורה, ביטלנו את המנוי ועשינו מנוי לרכב החדש. שנה וחצי אחרי כן קיבלנו חשבון על נסיעה בכביש 6. מיד חשדתי שמישהו משתמש בלוחיות הרישוי על רכב אחר (כאמור הרכב שלנו הושבת). התקשרתי אליהם. דרשו ממני אישור ממשרד התחבורה ומחברת הביטוח שהרכב הושבת (והרי בזמן הנכון הודענו להם ואף ביטלנו את המנוי). חפרנו במגירות ומצאנו. שלחתי בפקס והתקשרתי שוב.
רק אז הם טרחו להעלות את התמונה, לבדוק ולגלות שמדובר במספר אחר שפוענח בטעות.
הענין הוא שקיבלנו את החשבון ביום האחרון לתשלום. מיהרנו לשלם, כי "דרך ארץ" ידועים בקנסות הדרקוניים שהם מטילים בגין עיכובים. אחרי הבירור הם זיכו אותי והורידו את התשלום מהנסיעות שעשינו אחרי כן.
מקווה שהחשבון שנשלח אליך יבוטל במהרה. החיוב נעשה ע"י צילום, חובה עליהם לבדוק את הצילום ולוודא שזהו רכבך (קטנועך).

אני לא זקוק לשום מינוי

אין לי שום סיבה לעבור במנהרות הכרמל ומעולם לא נסעתי בהם , ובכביש 6 אני נוסע אולי פעם בחודשיים-שלושה.

קרה לי פעם שקיבלתי דוח בגין מהירות באיזה צומת, כאשר באותה שעה לא הגיוני שאעבור באותו צומת (0300) בשום מקרה.
לדרישתי שלחו לי צילום בו רואים את מספר הלוחית בבירור, אבל זה כל מה שרואים, דרשתי לבטל את הדוח כיוון שהם לא יודעים עם מדובר ברכב שלי או משאית עם מספר מזוייף או אפילו סוס ועגלה.
רואים רק את הלוחית.
הדוח בוטל כמובן.

מסתבר שהציבור הישראלי שהוא "לא פראייר" הוא האמא של הפראיירים, ולכן שיטת "מצליח" עובדת עליו יופי.....

יוליקה

Member
מנהל
פירוט הנסיעות שלי בכביש 6 תמיד מדוייק

קיבלתי דו"ח מהירות בצומת מגידו + צילום הרכב... וזה היה שלי...
מהירות הנסיעה בכביש 65 מצומת מגידו ועד אחרי תחנת הדלק היא 80 קמ"ש
וכולם נוסעים שם מהר...

שפירא , לא בטוחה שהבנתי את כוונתך .

האם לדעתך לאדם עם מוגבלות פיזית הנראת לעין , מגיעה עזרה מהמדינה , ולבעלי ליקויי למידה, דבר , שבדרך כלל בלתי נראה, אבל קיים ומאובחן ע"י אנשי מקצוע , לא מגיע עזרה מתאימה ?
ובהזדמנות זו , מה שלום אשתך ?

הראו את פני האשה רק מפני שאיננה עבדקן...

ואילו את פני העבריין הסתירו.
זו בדיוק רוח התורה והתנ"ך של החבר הדמיוני, ההתייחסות אל האשה כאל אפס, ולכן אם קורה לה משהו, היא אשמה כיוון שלא ישבה בפינת ביתה כמאמר הרמב"מ, ואילו העבריין העבדקן מחול לו כיוון שהוא בן תורה.
כל מאמיני החבר הדמיוני, שוב ושוב מזכירים לנו כמה הם אנשים נחותים.

לא יודע איך הגעת למסקנה ההפוכה מדרך מחשבתי כאשר אני תמיד זועם על קיפוח מהחרדים לא רק לחילוניים, אלא לנשים להומואים ולאנשים שסובלים מפגם כל שהוא.
ואיפה המערכת שתקרע לו את הצורה ???

אצל החילוני כל אחד הוא קודם כל אדם, אצל החרדי מי שאיננו עבדקן ואיננו מאמין הזוי בחבר הדמיוני, ערכו כקליפת השום יחד עם נשים ואחרים.
אז מה ההבדל בין הדת היהודית לאיסלאם ? אין שום הבדל.....
זה נבלה וזה טרפה.....

אשתי מתאוששת רק שהיא איבדה את קולה ומדברת צרוד מאוד (הניתוח פגע לה במיתרי הקול), אבל קניתי כל מיני מכשירים לפי בקשתה החל ממקל הליכה שהוא גם כיסא, מקל הליכה שנפתח למושב עם 4 רגליים ועד הליכון משוכלל עם 4 גלגלים ומושב.

הוצאתי הרבה כסף ובסוף התברר לי שהיא תשתמש רק במקל 4 רגליים עם המושב.
מכיוון שברור לי שזה סופי למרות שהיא ביקשה לקנות אותם, הודעתי שאת המקל כסא הרגיל ואת ההליכון (ערכו כ-500 שקלים) אני מחר הולך לתרום ל-"יד שרה". גם בכל פעם ששאלתי איזה פריט , סרבתי לקבל בחזרה את הערבון, כיוון שצריך גם לתרום למי שתורם כל השנה לנצרכים, וכל העובדים בסניף חולון הם גימלאים ועובדים בהתנדבות.

אחרי 30 שנה שאני חוקר את כרתים, אני מכיר גם את חכמי יוון והפילוסופים שלה (הדמוקרטיה הומצאה באתונה על גבעת הפילופאפו...).
אז איך אמר אורליוס:
"אל תשאל את עצמך כיצד להיות אדם טוב - פשוט היה כזה"....

מינהר

New member
זה נכון, כמה חברות כנסת יש במפלגות החרדיות?

אפס. ובמפלגות הערביות? אחת. אותה מנטליות פרימיטיבית.

למעלה