קבלתי מחבר צייד שוק ענק של חזיר בר.

טליוקה

New member
קבלתי מחבר צייד שוק ענק של חזיר בר.

למשך החודש הקרוב ישהה בפריזר. אודה על רעיונות להכנתו לצלייה ולמרינדות,לפני הצלייה.
 
לחזיר בר יש ריח חזק יחסית

מנסיונה של הפיליפינית שלי,הפיליפינים נוהגים לשפשף היטב את החזיר הנקי במלח גס, מוציא את הריח ורק לאחר מכן מרינדה.
 

טליוקה

New member
מרינדה ואופן הבישול של חזיר בר

מודה מאוד על הטיפ בעניין הריח.מאחר וקבלתי את השוק במצב קפוא,אתמודד עם הריח בזמן ההפשרה...אנא,אודה למידע לגבי מרינדה ובישול/צלייה של הנתח.
 

להלהלה73

New member
איזה כיף לך

אתחיל בכך שאני מקווה שהחזיר שקיבלת עבר בדיקה לגילוי סהרונית,אם לא אני ממליץ לך להעיף אותו בהקדם האפשרי לפח הכי רחוק שבנמצא. מעבר לכך,בתור אחד שמוזמן לעיתים קרובות מאוד לארוחות המכילות חלקים שונים מחזיר בר,אני מכיר שתי דרכים נהדרות להכנתו. הדרך המועדפת עלי היא בתנור עישון(מעשנה) וכשהבשר יוצא,פשוט לפזר עליו מעט מלח-פלפל וזהו. הדרך השניה היא בתבשיל עם ירקות (תפוחי אדמה,בצל,פלפלים חריפים) שעועית,עדשים וכדומה. אולי יהיו כאלו שיכעסו עלי,אבל כל הטעם באכילת בשר הוא להרגיש את טעם הבשר,עד היום לא מצאתי את ההצדקה במרינדות.
 
למעלה