איזה כיף לך
אתחיל בכך שאני מקווה שהחזיר שקיבלת עבר בדיקה לגילוי סהרונית,אם לא אני ממליץ לך להעיף אותו בהקדם האפשרי לפח הכי רחוק שבנמצא. מעבר לכך,בתור אחד שמוזמן לעיתים קרובות מאוד לארוחות המכילות חלקים שונים מחזיר בר,אני מכיר שתי דרכים נהדרות להכנתו. הדרך המועדפת עלי היא בתנור עישון(מעשנה) וכשהבשר יוצא,פשוט לפזר עליו מעט מלח-פלפל וזהו. הדרך השניה היא בתבשיל עם ירקות (תפוחי אדמה,בצל,פלפלים חריפים) שעועית,עדשים וכדומה. אולי יהיו כאלו שיכעסו עלי,אבל כל הטעם באכילת בשר הוא להרגיש את טעם הבשר,עד היום לא מצאתי את ההצדקה במרינדות.