certified.woke
Well-known member
מברכים את ח"כ אלמוג כהן על הצטרפותו לליכוד, אך קוראים לו להתמודד בפריימריז כמו כולם! הדיווחים על שיריון לאלמוג כהן בעשיריה השלישית לא מקובלים על חברי המרכז והמתפקדים!
אין סיבה שיהיו מקובלים ואכן, אם האיש רוצה להצטרף לליכוד (אין לי מושג אם זו כוונתו) מן הראוי שיתמודד בפריימריז. אולם זה מתייחס כמובן רק לכנסת הבאה. בכנסת הזאת המנדט שלו מגיע ממפלגת עוצמה יהודית ואם הוא החליט (ואין לי מושג אם זו אכן החלטתו) להשתחרר מסיעה זו ולפעול בניגוד לעמדותיה, מן הראוי שיחזיר את המנדט למפלגה שעל גבה נכנס לכנסת והפך לשם דבר לכתחילה.מברכים את ח"כ אלמוג כהן על הצטרפותו לליכוד, אך קוראים לו להתמודד בפריימריז כמו כולם! הדיווחים על שיריון לאלמוג כהן בעשיריה השלישית לא מקובלים על חברי המרכז והמתפקדים!
פעם ב"חירות" היתה שיטת שביעיות.אין סיבה שיהיו מקובלים ואכן, אם האיש רוצה להצטרף לליכוד (אין לי מושג אם זו כוונתו) מן הראוי שיתמודד בפריימריז. אולם זה מתייחס כמובן רק לכנסת הבאה. בכנסת הזאת המנדט שלו מגיע ממפלגת עוצמה יהודית ואם הוא החליט (ואין לי מושג אם זו אכן החלטתו) להשתחרר מסיעה זו ולפעול בניגוד לעמדותיה, מן הראוי שיחזיר את המנדט למפלגה שעל גבה נכנס לכנסת והפך לשם דבר לכתחילה.
עם זאת, כמובן שמורה ליו"ר הליכוד האפשרות לשריין את האיש באחד המקומות ברשימת הליכוד לכנסת הבאה (ככל שראש הממשלה יבחר להתמודד בהן) ששמורים לו לשריון. אך מוקדם לדעת אם יבחר לנהוג כך.
בישראל אין יותר נאמנות, אין צדק, אין מוסר,מברכים את ח"כ אלמוג כהן על הצטרפותו לליכוד, אך קוראים לו להתמודד בפריימריז כמו כולם! הדיווחים על שיריון לאלמוג כהן בעשיריה השלישית לא מקובלים על חברי המרכז והמתפקדים!
מה ז'תומרת "אין יותר"? כשראש הממשלה יצחק רבין ז"ל שיחד אנשי ימין עם וולוו ומיקוביקי, זאת הייתה "נאמנות" כאילו?בישראל אין יותר נאמנות, אין צדק, אין מוסר,
ואין נהלים
אז מה אם אף אחד לא בחר באלמוג כהן
זה לא מעניין מה אותו
מה שיהיה מעניין זאת מלחמת העולם כשיהיה פריימריז בליכוד
בבחירות הבאות ברור לכולם הליכוד הולך לאבד 10-15 מנדטים
אותם מצביעים שבעבר חשבו שהליכוד באמת פועל למען מדינת ישראל, והבינו שהם פועלים רק למען עצמם
שהבינו שנתניהו לא מבין בביטחון, ובעיקר "לא זוכר ולא יודע"
ועל אותם מקומות יריבו, כל חברי הכנסת הקיימים + 4 הבוגדים של גדעון סער + הבוגדים הקודמים של בנט + הבוגדים הנוכחים מהימין הקיצוני + כל צעירי הליכוד + כל מי שלא נכנס לרשימה עד היום + מאות עברינים חדשים שהבינו שהמקום של עברינים זה בליכוד.
זה הגורל של מי שיש לו סלולרי מישראל,לסבול מדואר זבל?מברכים את ח"כ אלמוג כהן על הצטרפותו לליכוד, אך קוראים לו להתמודד בפריימריז כמו כולם! הדיווחים על שיריון לאלמוג כהן בעשיריה השלישית לא מקובלים על חברי המרכז והמתפקדים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.