קבלתי תשובה של מי שפיר

noa2

New member
קבלתי תשובה של מי שפיר

ומבחינה כרומוזומלית הכל בסדר! אבל היתה לנו גם הפתעה: מתחילת ההריון בבדיקות האולטרה סאונד הרבות שעשיתי חשבו שיש שם בן אבל בבדיקת מי שפיר יש 46XX כלומר בת לכל דבר אז עכשיו יש לי משהו חדש להלחץ ממנו.... אני מרגישה כאילו כל ההריון הזה אני רק מחפשת צרות...

noa2

New member
שבוע 20 כמעט

אבל עשיתי המון אולטרה סאונדים בגלל כל מיני סיפורים שהופיעו מתחילת ההריון הזה: היתה לי ציסטה ענקית (6*10 ס"מ) שרצו לנתח תוך כדי הריון ועקבו אחריה כל שבועיים משבוע עשירי. בסוף, כשהגעתי כבר לאשפוז לניתוח, עשו עוד U/S שראו בו מגמת הקטנה ואז המשיכו לעקוב עוד קצת... עד שהיינו בטוחים שאין צורך בו ושההריון הזה ממשיך רגיל. כשחשבנו שהכל רגוע סוף סוף אז התשובה של החלבון עוברי לא הייתה תקינה... ואז עוד U/S ואקו לב עובר ו.... אל תשאלי בכל מקרה כעת אשאר במעקב של סיכוןגבוה... אז בשתיים ממיליוני הבדיקות שעברנו אמרו לנו שזה נראה בן ואז דווקא נורא רצינו בת כדי שיהיה "איזון" בבית (יש לנו בת ושני בנים) ועשינו "סוויטש" מחשבתי כדי לקבל את זה שזה בן ועכשיו... צריך לעשות את זה ברוורס כי בבדיקה כרומוזומלית אין טעויות אלא אם כן הוחלפו הבדיקות.... יו, אני ממש מכניסה לעצמי רעיונות משונים לראש...

למעלה