קבלת אישור עבודה בשדה התעופה

merywho

New member
קבלת אישור עבודה בשדה התעופה

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה קיבלתי LMO חיובי, אבל אני חייבת כבר עוד שבוע להגיע לוונקובר לעשות איזה מבחן. לכן אני מבינה שאני לא אספיק להוציא אישור עבודה בשגרירות בארץ (מה שהבנתי שלוקח כמה שבועות, גם בלי בדיקה רפואית שאינני צריכה) נאמר כאן בזמנו שיש אנשים שהצליחו להוציא את אישור העבודה בשדה התעופה, ואשמח מאד אם מישהו כזה יוכל PLEASE לשלוח לי מסר או להסביר על גבי הפורום כיצד זה נעשה. כמובן שאני אקח איתי לטיסה את טופס הבקשה לאישור עבודה וכל המסמכים הנלווים, אבל כרגע נדרשים שני חידודים: א. האם ניתן לשלם את אגרת הבקשה בשדה בכרטיס אשראי? ב. על טופס הבקשה רשום Application for a work permit made OUTSIDE OF CANADA לא ראיתי טופס אחר שנועד להגשה בתוך קנדה. האם לא תהיה עם זה בעיה? תודה

כשאת עומדת בשדה התעופה מול הפקיד

את נמצאת מחוץ לקנדה, והאפליקיישן בידייך כך שאת מגישה מחוץ לקנדה. אם הוא יסרב לבקשה, או שתישארי בחוץ או שתיכנסי כתיירת.... את האגרה מקבלים בכרטיס אשראי אבל הייתי מביא גם מזומן למקרה שהמכונה לא תעבוד. (כולה 150 דולר). לא לשכוח להביא: טופס אפליקיישן מלא, תעודות ומכתבי מעסיקים שמוכחיחם שאת אישית עונה לקריטריונים שמפורטים ב LMO LMO מכתב מהמעסיק שמבקש מהפקיד לתת לך רישיון עבודה לשנתיים ומתאר קצת את הביזנס, שם ומספר חברה, צורת הרישום שלו ואת תפקידך בו. חוזה עבודה חתום על ידך ועל ידי המעסיק. בהצלחה, יש לא מעט אנשים שעשו כך וזה עבד חלק. דווחי כאן כשתנחתי.

בדיוק כמו שתיאר המושבניק

כשאת נוחתת בשדה התעופה לנציג הראשון שפוגש אותך תאמרי שאת מבקשת אישור עבודה. יפנו אותך לפקיד אחר. חשוב להכין את כל המסמכים שציין המושבניק: דרכונים, LMO מכתב מעסיק וכו'. אצלנו היה תיק שלם שהוכן ע"י העו"ד שטיפל בעניינינו מטעם אונ' טורונטו כולל תעודת נישואין, תעודות לידה של הילדים, מכתב העסקה ועוד. מכל זה הדבר היחיד שהסתכלו עליו היה ה LMO והדרכונים. לא זכור לי שמילאנו טופס כלשהו מראש- הכל מולא ע"י פקיד ההגירה בשדה התעופה.התהליך כולו לקח חצי שעה וזה בגלל שנפלנו על פקיד מתלמד שלא הכיר את המערכת הממוחשבת והיה צריך לקרוא למישהי מנוסה יותר שתעזור לו. בהצלחה

העורך דין הכין לך את הטופס הזה...

והפקיד לקח אותו....ואני בטוח שהעורך דין קרא את המדריך וצייד אותך במסמכים הנילווים על פי הרשימה.

למעלה