קבלת גרין קארד

kr570000

New member
קבלת גרין קארד

שלום הייתי בראיון לקבל גרין קארד לאיחוד משפחות ב 6/7
לקח חודשיים וקבלתי את המייל הבא כתשובה למייל ששלחתי להם לבדוק מה קורה
היום חזרו אליי הדרכונים ללא ויזת ההגירה
האם מישהו נתקבל במקרה כזה , ומה עושים עכשיו ?
Dear Sir/Madam,
Thank you for contacting us.
We wanted to keep you posted that, while your visa application is documentarily complete and no more information is required from you at this time, we are currently awaiting available visa numbers to issue your immigrant visa. Rest assured that we will notify you as soon as we are able to print your visa. Please note it is possible that, depending on how long the wait is, some documents in your file may expire and will require renewal.
We understand the hardship of prolonged periods of waiting to be reunited with family and apologize for the inconvenience this causes. Thank you for your patience, and we are here to answer any questions you may have.

Best Wishes,

Immigrant Visa Unit (RMH)

neimarks

New member
מה לעזאזל קורה שם?

אמנם עדיין לא קיבלנו הודעה כזאת, אך אנחנו מחכים לתשובה מה 24/7. גם גרין קארד על בסיס איחוד משפחות.
מהו המסלול שלכם? נשוי\אה לאזרח?

doronf65

New member
מנהל
אני די בהלם

לא נתקלתי בדבר כזה. מילא לחכות עד שיגיע תורכם, אבל אם הוא הגיע נראה מובן מאליו שיש להם ויזה "מתוקצבת" עבורכם...
&nbsp
המצב מתדרדר בכל החזיתות - - - חוקי ולא חוקי, על בסיס עבודה ועל בסיס משפחה...

I130Form

New member
לאור דבריך,שאלה כללית:כמה חשוב להוציא GC עכשיו?

כרגע על H1B, בת זוג אמריקאית. היא מעוניינת לתת לי חסות לGC במסלול של נישואים כדי להבטיח שהיא לא תצטרך לעזוב את מקום המגורים שלה. אני כרגע מתנגד ומעדיף לנסות לקבל GC בעצמי על בסיס עבודה. מבחינתי, אני מוכן להוציא עוד $50K על מנת להשיג את הGC בעצמי במקום להסתמך על נישואין.
&nbsp
לאור התיאורים המתרבים והולכים על עיכובים ונסיונות חבלה מצד רשויות ההגירה, אני תוהה עד כמה קריטי להוציא GC עכשיו, כיוון שבעתיד האפשרות לקבלת GC (הן מבוסס נישואין והן מבוסס עבודה) תבוטל באופן מעשי (ביורקרטיה וחבלה מכוונת מצד הרשויות במקרה של נישואין או דרישות בלתי-עבירות במקרה של עבודה).
&nbsp
אני מניח שסנטימנט הציבור ביחס להגירה מתנהג בגלים, ושטראמפ ישאר נשיא ב7.5 השנים הקרובות.
הרצון העיקרי שלי הוא גישה לתעשייה האמריקאית. אין לי רצון מיוחד לחיות כאן (לפחות לא כזה שמצדיק מאמץ גדול מדי).

doronf65

New member
מנהל
בסופו של דבר כל אחד מחליט נקודתית כמה גדולה המוטיבציה שלו

באופן טכני, עושה רושם שבכל ערוץ יעלו המכשולים לרף יותר גבוה.
&nbsp
אין שום מגבלה להגיש בקשת GC בכמה ערוצים אפשריים, לכן הייתי הולך במקביל על שניהם: בת זוג ועבודה. להערכתי בקשת בת הזוג תרוץ יותר מהר ותהיה הרבה יותר זולה, אבל אם אתה רוצה להרגיש עצמאות ויש לך את המשאבים - לך גם על האופציה השניה.
&nbsp
ובכללי, אני לא שותף להערכתך שה- GC יהפוך לבלתי אפשרי בקרוב, פשוט הדברים ייבחנו באופן יותר קפדני אבל אנשים עם קייס טוב ואמיתי יעברו את המכשולים הללו.
&nbsp

I130Form

New member
האם היא יכולה לעזור לי שלא דרך נישואין?

אתה צודק שאכן מדובר בהחלטה אישית.
&nbsp
באופן פרטני (וכיוון שהרבה מהמהגרים כאן מגיעים למסצוסטס זה יכול להיות רלוונטי לפורום), הבעיה העיקרית היא שחוקי המשפחה במסצ'וסטס בעייתיים כל כך שבמקרה של גירושין (ולצערי מדובר בהסתברות של 50%), התסבוכת המשפטית גדולה כל כך ש$50K יראו כמו מחיר מציאה (ראה http://www.realworlddivorce.com/Massachusetts ).
&nbsp
יש לי את המשאבים הכספיים שציינתי, אך הבעיה היא שבהיעדר קריטריונים ברורים להיקף הפעילות הנדרש מעסק על מנת להיחשב "רציני", אין שום הבטחה שהשקעה כזו תקנה לי GC בסוף - כך לדוג' אני יכול להשקיע בהקמת עסק, ואז ליפול על קצין הגירה שיחליט שהעסק הזה לא מספיק גדול/מבוסס וכל ההשקעה תרד לטמיון.
&nbsp
אני תוהה האם יש לה דרך לסייע לי לקבל GC שלא דרך נישואין (היא עובדת כפרילנסרית).
האפשרות של ידועים בציבור נבחנה אך נראה שאינה מקנה שום יתרון.

doronf65

New member
מנהל
אין מצב

נישואים או כלום... ושיהיו עם כוונה ולא מומצאים, כי אם אתה מרמה, להגירה יש עין לזה.

I130Form

New member
כמו שחשבתי

לגבי מומצאים - אם המטרה שלי הייתה נישואים פיקטיביים, השאלה שלי הייתה הפוכה

&nbsp
תודה רבה!
&nbsp

למעלה