קבלת דמי מחיה לסטודנט יתום.

zeev2007

New member
קבלת דמי מחיה לסטודנט יתום.

במידה ובשנה הקרובה החלטתי ללמוד במוסד להשכלה גבוהה אני זכאי להחזר שכר לימוד...??? שמעתי שמועה שבמידה ואני לא עובד אני זכאי לדמי מחיה בס"ה 2000 ש"ח? מה הקריקטוריונים לקבלת הדמי מחיה? ואיך הם בודקים אותם? והאם במידה ואני נשוי (ועם ילד) אני זכאי ליותר?

No name for now

New member
בקצרה

צריך להגיש בקשה (יש טפסים שעובדת השיקום תיתן לך למלא) ולמלא פרטי של מוסד הלימודים ומסלול הלימודים, אחרי שמתקבלים ללימודים, אחרי תשלום שכר הלימוד שולחים את הקבלה למשרד הבטחון ומקבלים את ההחזר לחשבון הבנק, זה לא משנה אם משלמים את שכר הלימוד בבת אחת או כל כמה חודשים כשמקבלים שובר מהאוניברסיטה זכור לי שגם קיבלתי מענק ספרים פעם בשנה (לא הרבה כסף), המענק אף הוא מגיע ישירות לחשבון לדמי מחייה זכאים סטודנטים שאינם עובדים ומקבלים אותה בדומה לקצבה ב-1 לכל חודש לחשבון הבנק, למיטב ידיעתי סטטוס משפחתי אינו משפיע על גובה דמי המחייה, סכומי הקצבאות מופיעים פה בהצלחה

מי יכול להסביר?

תגמולים יתום עצמאי - 3,515.47 ש"ח דמי קיום יתום - 2,132.17 ש"ח מה פירוש יתום עצמאי, ומי זכאי לתגמולים אלו?

No name for now

New member
יתום עצמאי

מתוך הצלבת מידע אני משערת שמדובר ביתום נשוי שעוד לא הגיע לגיל 21, כיוון שהנ"ל זכאים לקבלת הקצבה במקום האלמנה

למעלה