קבלת דעה בנוגע לספרים

פורטיו

New member
קבלת דעה בנוגע לספרים

מה דעתכם על 2 הספרים האלו: - עצים בינאריים - רקורסיה יש באתר כאן http://kadman.net/ > ספרים. יש שם פירוט על הספרים. האם שווה להשקיע את ה-110 ש"ח עבור 2 הספרים? מישהו לומד\למד איתם?

vinney

Well-known member
נראה כמו אחלה בזבוז כסף

לא עדיף לתרום לצדקה?

vinney

Well-known member
יש מספיק הסברים בנושאים האלה

באינטרנט, מבלי שתצטרך להוציא יותר מ100 שקל על ספרים מפוקפקים. זה דרך טובה להוציא כסף מתלמידי תיכון, אבל אם אתה באמת רוצה ללמוד - זה לא מה שיעזור לך.

פורטיו

New member
אינטרנט שונה מספר

פה אם אתה לומד את הספר עצים בינאריים אתה מכוסה בנושא הזה. אולי רקורסיה מיותר.

vinney

Well-known member
אתה באמת מכוסה?

אני לא יודע מה יש בספר הזה, חוץ מהכותרת שלו. עצים בינאריים יכול להיות פרק של 5 עמודים, או ספר של 500, ובשני המקרים לא תהיה מכוסה.

פורטיו

New member
תראה

אז על איזה ספר אתה ממליץ כעזר לעיצוב תוכנה? יש את הספר של מבט לחלונות... מה דעתך עליו?

vinney

Well-known member
אני לא יודע, אין לי מושג מה מלמדים

בתיכון. אבל אני כן בטוח שאם תרצה ללמוד - אינטרנט תספק לך את כל התשובות מבלי שתוציא אגורה אחת. יש מספיק אתרים שמסבירים בפרוטרות את כל הנושאים האלה. אם אתה רוצה ספרים ברמה טיפה יותר מתקדמת מהביצפר (שרמת הביצפר שואפת בדרך כלל ל0), אתה יכול לבדוק בקישורים את הספרים באלגוריתמים ובאלגוריתמיקה של האוניברסיטה הפתוחה.

פורטיו

New member
אני לא אוהב ללמוד דרך האינטרנט

דווקא איתן ראט וחיים אברבוך ממה שקראתי יש להם הרבה ניסיון... שמע בספר עצים בינאריים יש מלא תרגילים פתורים ודגמאות וידוע שבבגרות זה עם חומר פתוח אז זה בטח לא יזיק

vinney

Well-known member
אז תקנה../images/Emo13.gif

שאלת דעה - קיבלת דעה, אם כבר החלטת במילא, אז מה אתה שואל

פורטיו

New member
לא, לא

ניסיתי לקבל חוות דעת, קיבלתי את חוות הדעת שלך, אני מבין שיש לך הרבה ניסיון ואני מכבד את דעתך. אני מקווה שמישהו שקנה את הספר יגיב כאן, בכל אופן , אשקול את קניית הספר, אני מתקשה בנושא של עצים בינאריים ואני מחפש פתרונות אז חשבתי על הספר הזה.

גיל14

New member
הצעה שלי

אם התמזל מזלך ואתה גר בקרבת אוניברסיטה או מכללה - לך לספריה שלהם למדעי המחשב. הכניסה בד"כ חופשית, גם אם זה לא תמיד מעוגן בחוק של האוניברסיטה, ואתה יכול לשבת לקרוא. מצד שני, עצים בינריים ורקורסיה בתיכון זה חומר שבהחלט, בהחלט מסוכם ונמצא באינטרנט במלואו.

פורטיו

New member
לא התמזל מזלי

יש איזה ספר שאתה ממליץ לתיכון מלבד הספר הרגיל של עיצוב תוכנה.

למעלה