קבלת החלטה + מזה Line Out .?

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

CBM

New member
קבלת החלטה + מזה Line Out .?

תיראו, אחרי מחקר מקיף, החלטתי לקנות את הדיסקמן Sony D-NF400... עכשיו, אני החלטתי ליקנות את המוצר מהאתר Net Shops, שדיברתי עם אחד הנציגים בטלפון, הוא אמר שכניראה................... יגיע לי אולי דיסקמן מדגם יותר חדיש: Sony D-NF420 .......................(כי לא בטוח שיהיה להם את 400 במישלוח הבא) ששאלתי אותו מה ההבדל, הוא אמר שזה אותו הדבר לגמרי, פשוט, דגם חדש יותר. (לכו תידעו......) הבעיה היא שזה חדש ממש, שאין עליו ביקורות של מישתמשים ומפרט טכני עשיר כמו dnf400.... מה אני יכול להגיד? אני כבר מ-י-ו-א-ש ~! זה הדגם החדש: http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=D-NF420&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&category=PAW+CD+Walkman קראתי עליו, ויש לו מיספר פונקציות שאין לו 400, כמו, של420 יש Line out Resume Hold וכו'.... אני אישית לא יודע מזה ליין אווט ומזה ריזיום, ואם אני לא טועה הריזיום זה לא מאיפה שהפסקת זה ימישך כי ביקורות אומרים שאם עצרת, זה ממשיך מאיפה שהפסקת, ב400... אז מה אתם אומרים? ומזה ליין אווט וריזיום? אהה... כן משהו חשוב, מזה Weather ? זה מזג אוויר, אבל כתוב שיש רדיו AM - FM וכו', ו weather... תודה רבה.

CBM

New member
נוווווווווווווווווווווווווו

אל תיהיו קקות

stardust19

New member
אני יוצא פה באזהרה מטעם חברי הפורום

הפעילים והמנהלים-אנחנו לא צ'אט, אם ברצונכם לקבל תשובה אנא התעזרו בסבלנות, בסופו של דבר נגיע גם אליכם. ביטויים כגון: "נו", "מהר" וכד' ממש לא מקובלים עלינו ועל כן אנחנו מצפים להתנהגות בוגרת מכל האנשים שנכנסים לפורום תודה .

stardust19

New member
אז ככה- LINE OUT זוהי יציאה לרמקול

העוצמה בה יותר גבוהה ואין צורך לחבר מגבר בין הרמקולים לבין הדיסקמן(רמקולים קטנים אני מתכוון ולא כאלה של מערכת סטריאו ביתית). RESUME זוהי תכונה שהוא חוזר לנגן מהנקודה שבה הוא הפסיק. בקשר ל WEATHER- לא ראיתי את התכונה הזו שמה...לא יודע איפה קראת את זה. בכללי הדיסקמן נראה לי דיי טוב- הוא מציע הרבה אפשרויות טובות- אם אתה סגור על הדגמים הללו אז אני כן אמליץ לך על זה אבל ההחלטה הסופית נתונה בידיך

למעלה