קבלת ויזה בשדה התעופה בבנגקוק

RoeiOri

New member
קבלת ויזה בשדה התעופה בבנגקוק

שלום, אני טס לבנגקוק בעוד כמה ימים ורציתי לדעת
האם בשדה התעופה של בנגקוק הם מתנים את קבלת ויזת הכניסה לתאילנד בכך שיש לי כרטיס טיסה חזור?
כלומר אם אני מזמין רק כרטיס הלוך, אז יכולה להיות לי איזושהי בעיה להיכנס לתאילנד?
כי אני רוצה להמשיך מתאילנד למדינות אחרות במזרח ולא לחזור משם ישירות לארץ.

תודה
רועי

sani48

New member
לא כדאי

אם אין לך בכלל כרטיס יציאה מתאילנד זה כבר סיכון רציני,יכולים אפילו לא לעלות אותך לטיסה לתאילנד(לי קרה מיקרה כזה שרציתי לטוס מיפן לתאילנד והיה לי כרטיס רק לכוון אחד),בעיקרון צריך שיהיה כרטיס יציאה מתאילנד שלא עובר את ה30 יום,אם תקנה כרטיס לאחד המדינת השכנות זה יכול להיות ההוחכת יציאה שלך

T o m c o

Member
מנהל
חצי קשור לזה, שאלה שעלתה לי כשקראתי את זה.
האם לצורך העניין כרטיס רכבת תקף בתור כרטיס יציאה? (לדוגמה כרטיס רכבת מתחנת Nong Kai לתחנה המקבילה בצד הלאי של הגבול)

sani48

New member
לדעתי לא

אבל זה תלוי גם על איזה פקיד תיפול,בסך הכול רובם לא מבקשים בכלל לראות כרטיס יציאה,אבל מי שמגיע עם כרטיס לכוון אחד לוקח סיכון רציני

ויזה בשדה התעופה

בהחלט עדיף להציג כרטיס יציאה ולא לקחת סיכונים מיותרים עם משדרי ההגירה התאילנדים יש מטיילים שמדווחים שהוציאו כרטיס יציאה פיקטבי מהמדינה וזה עזר להם לעבור בקלות
ישנה גם אופציה להוציא ויזה לחודשיים כבר בישראל בשגרירות תאילנד בהרצליה וכך למנוע את כל הבעיות מראש

RoeiOri

New member
ולגבי ויזה בכניסה לנפאל?

האם גם בכניסה לנפאל צריך להציג כרטיס יציאה????
מקווה שלא צריך כרטיס הלוך חזור כדי לבקר בכל מדינה

כי אז התקציב לטיול ייגמר מהר מאד...

ממה שאני זוכר

את הויזה אתה יכול להוציא בכניסה למדינה
\נדמה לי שגם שניתן להוציא אותה בשגרירות בארץ אך אין צורך עד כמה שידוע לי.
אבל כידוע אין כמו תשובות מהמקור המוסמך ביותר:
&nbsp
Embassy of Nepal
2 Kaufman St.
Tel Aviv 68012.
Tel: +972(0)3 510 0111
Fax: +972(0)3 516 7965
Email: [email protected]
Web: www.nepal.embassy-telaviv.il
Opening hours: Sunday through Thursday
9:00 - 13:00 and 14:00 - 16:30 (summer), 9:30 - 13:00 and 14:00 - 16:30 (winter)
&nbsp
בהצלחה. נפאל מדהימה.
&nbsp

למעלה