קבלת ויזה לארה"ב

קבלת ויזה לארה"ב

שלום רב אני נמצא בקנדה עם ויזצ עבודה בימים הקרובים אשלח בקשה ל-PR בעתיד בתקוה שהבקשה תאושר אצטרך לצאת מקנדה לגבול עם ארה"ב האם אצטרך אני ומשפחתי ויזה וכיצד להשיג אותה תודה

לא צריך ויזה. האמריקאים מכירים את התרגיל

הם נותנים לך פתק עבור פניית הפרסה ומאפשרים לך לחזור לקנדה בלי שיירשם שגורשת.

טעות חמורה.

צריך להגיש בקשה לויזה. אתה אף פעם לא יודע על איזה שוטר גבור תתקע. יש נחמדים יש נחמדים פחות. יש שיתנו פתק ויש שלא יתנו כלום יחקרו אותך יוציאו ממך את צבע התחתונים של הסבתא של השכנה שלך, וילוו אותך חזרה ויהיה כתוב לך רפיוזד אנטרי.. לא כדאי

כמו כל אזרח ישראלי

מגישים בקשה בקונסוליה האמריקאית הקרובה למקום מגוריך. וכן, כל עוד אתה נוסע בדרכון ישראלי, אתה צריך ויזה ע"מ להיכנס לארה"ב. נסיעה טובה.

לא הבנתי

האם אתה שואל אם בשביל פרסה בלנדינג אתה צריך ויזה לארה"ב? התשובה היא לא (מנסיונם של אחרים). אם אתה שואל האם מעמד PR בקנדה פוטר אותך מויזה? התשובה היא גם לא, כי אתה נכנס לארה"ב בדרכון ישראלי.

לפי מה שהבנתי מהתשובות כאן בעבר

הפקידים האמריקאים במעבר הגבול מכירים את הצורך של אנשים לעשות LANDING. אם אומרים להם שזה רק יציאה לצורך מעבר באימיגריישן הקנדי אז הם מחזירים אותך וגם נותנים לך 200$ כי עברת בדרך צלחה.

elpincha

New member
שאלה על מעבר המפלים

גם שמה נותנים לחזור? הרי כדי לחזור לקנדה צריך לצאת מהעמדה לכביש הפתוח ואז להשתלב חזרה בכביש המוביל לגשר.

לא יודע ספציפית לגבי המעבר שם

את הלנדינג שלי עשיתי בשדה התעופה של וונקובר, אבל בכל מקרה הדעת נותנת שבכל מקום נותנים לחזור. הרי יש מצב שיבוא אזרח קנדי והאמריקאים לא ירצו לתת לו להיכנס. לא?

למעלה