קבלת ויזה לארה"ב

קבלת ויזה לארה"ב

כמו הרבה חבר'ה בגילי אני גם חושש שאני לא יצליח לקבל ויזה. אני בן 23 וכרגע אני מובטל. אבל יש לי כסף בחשבון ויש לי חסכונות. כך שיש סיכוי לקבל ויזת תייר בלי תלושי משכורת ? מישהו מוכן לפרט מה מותר להגיד, מה עדיף לא להגיד לנציגי השגרירות האמריקאית ? תודה.

doronf65

New member
מנהל
פורמלי - הסיכוי לא טוב

כי כמו שאמרת... אתה לא עומד במיוחד בקריטריונים. תבין - הנחת העבודה שלהם היא שכל מי שרוצה ויזת תייר הוא מהגר לא חוקי בפוטנציה, ועליו מוטלת חובת ההוכחה שלא. הדרך שלהם לראות שלא היא ע"י "שורשים" בארץ - עבודה, ילדים... כסף בבנק ניתן להעביר לכל מקום. חכה לשובות של חבר'ה בגילך שניסן, אולי הם יעודדו אותך... דורון

doronf65

New member
מנהל
לא, אבל אני ה ../images/Emo163.gif התורן!

שואלים פה כ"כ הרבה את אותה שאלה, וכל פעם עונים אותה תשובה לשואל התורן, אז החלטנו על תורנות, ואני העונה התורן. נתתי לך את התשובה הכי טובה שתמצא בפורום הזה, שעיקרה: אנחנו לא יודעים מה יקרה אם אתה תגיש בקשה, אבל הסיכוי לא גבוה. זהו. אגב, בפורום השכן לא ענו לך כי אלו כמעט אותם אנשים. אני בתורנות גם שם...
. תוכל לעיין בהסטוריה קצת, ולעשות חיפוש, ולראות כמה הנושא הזה נטחן כאן בעבר. דורון

amits6

New member
תשובה

קודם כל אף אחד מהחברה כאן שעוזרים לא חייב דין וחשבון לאף אחד אם לענות ואיך לענות ואולי לא לענות. דבר שני כל החוקים הם חדשים ואנחנו החברה שגרים כאן ועוזרים לא יודעים בדיוק מה הסיבות החדשות לאי קבלת ויזה רק מהמרים על הסיבה. ישנם כל הרבה אנשים בגילך שמגיעים לכאן לעבוד ולהישאר לא חוקיים והאמריקאים יודעים על זה לפי כמות נכנסים יוצאים ומקבלי ויזה בכל שנה. לכן התנאים לקבלת ויזה היום הם כמעט בלתי אפשריים אם אתה לא סטודנט או חייל או נשוי אם ילדים. ובדר"כ יפסלו אותך מראש אפילו אם יש לך עבודה קבועה פחות משנתיים. אז מה לענות ואיך לענות אף אחד לא יכול לעזור לך מכיוון שהכל חדש ובתקופה של לפני 9/11 היה הרבה יותר קל ולא היה צורך בהרבה הסברים. כל הידע כאן הוא בקשר לניסיון של אחרים שעברו את התהליך בחודשים האחרונים.

קודם כל תודה...

דבר שני אני בטוח שאכן שואלים את השאלה הזו הרבה...
מה שכן.... אם לא אכפת לכם עדיין לדוש בנושא... האם יש אפשרות כלשהי שאתם מודעים לה שנגיד כבד שמיעה רוצה לנסוע לארה"ב על מנת לבדוק לו אלטרנטיבות ? מבחינת מכשירי שמיעה אני מתכוון. איזו מן ויזה הוא צריך לבקש במקרה זה ? זה עוד לא שאלו... ואם יש פתרון לזה אז אני מסודר. אגב, אני לא נוסע לעבוד שם. פשוט כל תנאים שלי כיום מראים כאילו אני כן הולך לעבוד. אני נוסע לבקר משפחה, לטייל קצת, וגם לבדוק דברים בקשר לשמיעה. ותודה מראש ל-
התורן ....

ויזת תייר

אבל אולי מכתבים מרופאים או ממרפאות יעזרו כדי לקבל אותה. אני לא חושבת שזה עוזר מאוד לסיכויים שלך.

doronf65

New member
מנהל
ואללה, התקלת אותנו במשהו שאנחנו לא

יודעים...

למעלה