קבלת ויזה עקב עבודה חדשה

galileo8

New member
קבלת ויזה עקב עבודה חדשה

שלום רב,
אני לא כל כך מבין את עניין קבלת ויזת עבודה/ויזה זמנית, ורציתי להבין מה האופציות העומדות בפניי.

אז ככה אני מתכנת בן 31 רווק ללא ילדים, ומעוניין לעבור לגור ולעבוד בארה"ב לאיזה תקופה (בעיקרון היתיי שמח לעבור לניו יורק אם זה משנה משהו כרגע),גם לתקופה זמנית.
הקשר היחידי שלי לארה"ב זה הויזת תייר שיש לי.

אם אני מוצא עבודה חדשה ( לא רילוקיישן מתוך חברה שאני עובד בה כבר),
המעסיק הפוטנציאלי החדש יכול לסדר לי קבל ויזת עבודה זמנית?
איך בדיוק זה עובד?
והאם יש יותר סיכוי למצוא עבודה באיזה סטאראפ של ישראלים?

zuki3

New member
תשובה לגבי הויזה

לא לגבי מה יותר קל להתקבל לחברה אמריקאית או סטארט אפ ישראלי בארצות הברית, שהוא גם אגב חברה אמריקאית.
כדי לקבל ויזת עבודה זמנית אתה צריך
1. להיות עם תואר אקדמאי במקצוע שלך, לא כתבת אם יש לך תואר, או לחלופין 12 שנות ניסיון במקצוע שלך, או ערבוב של שניהם.
2. מתכנת מומחה, ארצות הברית חידדה את הדרישות לגבי מי יכול לקבל ויזת עבודה כתוכניתן, וצריך להוכיח שאתה מומחה ולא סתם מתכנת.
3. יש כרגע הצעה שאולי תעבור , אבל בינתיים לא עברה, שרק מי שיהיה לו הצעת עבודה עם 130 אלף דולר משכורת שנתית יוכל לקבל ויזת עבודה זמנית.

אם אתה עונה על הדרישות, ומצאת מעסיק שמוכן להעסיק אותך ולבקש עבורך ויזה, תצטרכו להכין בקשת ויזה,
את הבקשה אפשר להגיש רק בשבוע הראשון של אפריל,
ואז יש הגרלה בן כל המבקשים, והסיכוי לזכות הוא 30 אחוז, אלא אם יעלו את דרישות המשכורת ל130 אלף דולר, ואז לא תהיה הגרלה, כי עד היום רוב העובדים הרויחו פחות,
ואם תזכה בהגרלה, ואם הבקשה שלך תעבור את תהליך קבלת הויזה, תוכל לקבל ויזה ולעבור לארצות הברית באוקטובר 2018.

למעלה