קבלת ילד שני למשפחה

קבלת ילד שני למשפחה

מועד הלידה שלי הולך ומתקרב ואיתו המון מחשבות שצצות... אתמול עלתה לי שאלה חדשה לראש. מה יהיה אם יתפסו אותי צירים באמצע הלילה? כשהגדול שלי ישן. ברמה העקרונית זה להזעיק את אמא שלי ובנתיים מישהו ישמור עליו ישן עד שהורי יגיעו. אבל אם זה יהיה ממש אמצע הלילה בגלל שאנחנו גרים בשומרון חשבתי לומר לאמא שלי להגיע רק בבוקר כי קצת לא נעים ליסוע באיזור הזה בלילה. בכל אופן מה שתהיתי זה האם להעיר אותו ולהגיד לו שאנחנו נוסעים. התלבטתי בתשובה כי אם אעיר אותו - הרסתי לו את השינה + סיבכתי את מי שבא להיות איתו בילד ער שרוצה את אמא + אולי הלחצתי אותו קצת. ואם לא אעיר אותו זה קצת כמו לברוח ואולי כשיתעורר בבוקר ירגיש קצת נטוש. מה את אומרת?

הזכירי לי בבקשה את גיל הילד.

שלום יקירתי, הזכירי לי בבקשה את גיל הילד. עינת גבע, מכון אדלר.

הצעה

שלום רב לך, אני מצטרפת אלייך בדעה שאין להעירו, בשל גילו הצעיר והסיבות הנוספות שפרטת. מציעה לך להכין בעוד מועד קופסא עם נשיקות ולבבות צבעוניים מנייר ולתת ל"שומר הלילה" שלו. כאשר התעורר ה"שומר" יספר לו שנסעת והשארת לו נשיקה וחיבוק לכל יום עד שתחזרי. מה דעתך? עינת גבע, מכון אדלר.

יש לי דמעות בעיניים

את מתכונת לנשיקות העוגיות? (קצפיות) אולי זה הורמונים ואולי זה כי אני מטורפת על הקטן שלי אבל ממש ריגשת אותי וברור לי שזה מה שאעשה. כרגיל את עוזרת בפיתרון בצורה האידאלית ביותר בעייני. תודה לך!

התכוונתי...

שלום יקירתי, את מקסימה! התכוונתי לנשיקות ולבבות שתכיני מנייר. זו היתה רק דוגמא לכל רעיון אחר. בינתיים, מברכת אותך ללידה קלה ומהנה ואל תשכחי לעדכן ולשתף אותי/אותנו ברכות עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה