קבלת פטור צבאי אחרי גיוס..

noya71

New member
קבלת פטור צבאי אחרי גיוס..

היי, קוראים לי נויה התגייסתי לפני 5 חודשים ליעודי להדרכה בחיל הלוגיסטיקה... עשיתי טירונות 01 ואז קורס ואחרי זה סופחתי לגדוד (חלק מהתהליך), הייתי אמורה לחזור לבה"ד 6 להכש"מ - (הכשרת מפקדים ולהתחיל להיות מפקדת קורסים בבהד) אבל במהלך הסיפוח לפני חודשיים בערך היה לי התקף של קוליטיס.. עכשיו לפני הגיוס גילו לי את המחלה אך היו בטוחים שהיא לא כרונית.. עשיתי ביופסיה ושכחו להודיע לי שהיא כרונית אז פשוט לא ידעתי את הצבא והתגייסתי עם פרופיל 97 חוץ מפלטפוס ואנמיה קלה אין לי שום סעיף.. ועכשיו בגלל שהיה לי התקף וגילנו שזה כרוני מורידים לי את הפרופיל ל21 (מחר) בנתיים אני בגימלים כבר שבועיים וחצי .. אני מאוד מתלבטת בין שירות לאומי להתנדבות לצבא ויש לי כמה שאלות: אם אני בוחרת להתנדב אבל לא רוצה להמשיך בתפקיד שלי או בכלל בחיל הלוגיסטיקה זה אפשרי? אני מאוהבת בהדרכה פשוט לא בחייל המשעמם הזה.. החמישה חודשים ששירתתי נחשבים או שעכשיו זה יהיה שנתיים מחדש? כי אמרו לי שבשירות לאומי זה כןן תופס.. אני אצטרך לעשות טירונות מחדש? מה התהליך בכלל? תודה רבה:)

hillator

New member
תשובות

1. 5 חודשים נחשבים. 2. לא תאלצי לעשות. 3. המשכה באותו תפקיד זה רק באישור רפואי של רופא תא מתנדבים. אם הוא יאמין שניתן להציב אותך שם בלי לסכן את בריאותך אז כן. אני לא רוצה אז אני לא יכולה להגיד לך. 4. מרגע קבלת הפטור את פונה לתא מוחזרי שירות מצורף קישור לשאלות נפוצות כמו כן שימי לב שבקרוב יש יום עיון בנושא (מפורסם פה)

למעלה