קבלת פיצויים....

sivan120

New member
קבלת פיצויים....

לא טוב לי במקום העבודה הנוכחי שלי ואני רוצה לעזוב. אני עובדת שם הרבה זמן, כ-4 שנים ואני לא יכולה להרשות לעצמי לצאת ללא פיצויי הפיטורין, כך שלהתפטר אני לא יכולה. אני נאלצת פשוט להודיע על רצוני לחדול לעבוד שם בפני המנהל אבל להגיד לו שהם יפטרו אותי. האם המנהל אכן יפטר אותי אם הוא ידע שיש לו עובדת ללא מוטיבציה? (נראה לי שעדיף לו).

הגר שקד

New member
ומצד שני

לפטר אותך משמע לשלם לך פיצויים בגין 4 שנות עבודה. סכום שלא "הולך ברגל"... סיוון, את בוודאי מכירה את המנהל טוב מאיתנו. חשבי, מה הדרך הטובה ביותר להגיע איתו להבנה בנושא? (הערה: יש לי הרגשה שלספר לבוס שלא טוב לך במקום העבודה, אינה הדרך המיטבית לדרישת פיצויים) בהצלחה, הגר

../images/Emo10.gifבאותה בעיה...

אם אני מתפטרת אני לא מקבלת פיצויים. אני עובדת שם שנתיים, והשאלה שלי, אני עובדת על חוזה אישי והיה והמנהל לא מעוניין להמשיך את החוזה האם הוא חייב לי פיצויים? תודה רבה לכם, והאם יש דרך נוספת לגרום לו לפטר אותי?

מוזר למה ההודעה לא קופצת...

אני מנסה להקפיץ.... ק פ י ץ ק פ ו ץ ק פ י ץ.................................................... ....................................................... ............................................................ .................................................... ................................................ ................................................... ................................................................ ..........................................................

למעלה