אצלי מועדי ב הם ביולי-אוגוסט
מועדי א ביוני-יולי (בעיקר יולי).
ומועדי ג, אם זכאים אליהם, בספטמבר. זה רלוונטי לי כרגע כי יש מועד ג אחד שאני זכאית לו (אני עוד לא יודעת מה הציון שלי, אז אני עוד לא בטוחה שאני רוצה אותו) אבל הוא יוצא כשאני בחפירה ארכיאולוגית (וביום ההולדת שלי. המבחן השני הכי קשה. לכן אני שמחה קצת שיש לי בעיה שהחפירה יוצאת באותו תאריך, כי אם ארצה מועד ג אולי יוכלו להתחשב בזה).

משום מה אין לי כח ללמוד בכלל, למרות שבבית הספר נהניתי ללמוד. מילא אם היה אפשר להגיד שזה כי באוניברסיטה קשה יותר, אבל בבית הספר נהניתי ועכשיו לא, דווקא כשעכשיו אני בחרתי מה ללמוד וגם לא לומדת מתמטיקה (היה לי ממש קשה במתמטיקה ונכשלתי המון פעמים. בסוף במזל קיבלתי בתעודת הבגרות 80 ב-3 יחידות, אבל רוב הזמן הייתי נכשלת, למרות שהתאמצתי).

יש לי עוד שתי עבודות (ואחרי החפירה תהיה עבודה שלישית) אבל אני לוקחת הפסקה. בהתחלה זה היה כי היה זמן, עכשיו זה יותר כי התרגלתי לחופש (החופש הזה התחיל אחרי מועד ה-ב האחרון שלי, שהיה ביום חמישי). ההפסקה הזו היא לא כל כך חופש כי אני בלחץ לעבודות, וכך אני מבזבזת את מעט החופש שהיה יכול להיות לי לפני החפירה, כי אני דוחה את העבודות וממשיכה להיות בלחץ מהן. אני צריכה לעבוד על לשכנע את עצמי לעשות אותן. הן גם קשות לי, אז המוטיבציה שלי יורדת.

מבחינת היסטוריה... שקלתי להוריד את זה, חלקית גם משום שאני לא אוהבת היסטוריה מודרנית וזה חובה. אבל בסמסטר ב ממש נהניתי מהקורסים של היסטוריה מודרנית שלקחתי, אז המוטיבציה שלי עלתה קצת. אולי היא תרד בחזרה, כי אני חושבת שהיה לי מזל עם הקורסים האלה. את רוב הנושאים של היסטורי המודרנית אני מאוד לא אוהבת, אז יהיה לי קשה למצוא קורסים כמו אלה שלקחתי בסמסטר ב ואהבתי.