קבלת שבת.....

miss MERIDA

New member
קבלת שבת......./images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

מחר, בשעות הבוקר המוקדמות, אני מתכננת לצאת לרכיבת כביש. מי שמעוניין/מעונינת להיצטרף אליי, מוזמן/מוזמנת לפנות במסרים. יציאה מאיזור חדרה על כביש 4 לכיוון דרום.

yuv R

New member
../images/Emo26.gifסליחה על הציניות, אבל...

כביש 4? נרות ב- subject? זה טיפול מונע? די כבר! מתי תבינו שזו התאבדות? שבת בבוקר נשמע לך שליו ורגוע ? תחשבי על אלו שחוזרים ממסיבות האסיד בצפון הביתה למרכז. זו לא our finest hour לרכוב איפה שאנשים כבר נהרגו. זו סתם טיפשות.

yoram232

New member
../images/Emo22.gifתסלחו לי שאני מפריע

אני מצטרף לקריאה,כביש 4 לא מתאים לרכיבה בשבת בבוקר,מכאן והלאה תחליטי לבד. ולך ידידי,יש גם דרך לומר את דעתך,מבלי להעליב ולזלזל בדעתו של אחר. ושתהיה לנו שבת שקטה,תשמרו על עצמכם.

miss MERIDA

New member
ו........

לקחתי לתשומת ליבי ושיניתי תוכניות. נחמד לדעת שיש אנשים שיכולים לכתוב באופן כזה שכיף ללמוד ולקבל עצות מהם.

לרכיבות כביש- המלצה

יש כמה קבוצות מסודרות שרוכבות עם ליווי, יש גם קבוצת בנות שרוכבות בשבתות כחלק מקבוצת רוכבי ת"א/רוזן ומינץ... רכיבה איתם (רוכבים גם באיזור ה"צפוני"- זיכרון וגם באיזור צומת נחשון) תהיה בטוחה באופן יחסי ובהחלט לימודית ומשפרת רכיבה. הקבוצה מתאמנת גם בימי שישי בבוקר בדרייב אין בת"א קבוצות נוספות כמו CCC מתאמנות באיזור המרכז וגם שם יש רוכבות (ורוכבים כמובן) קבוצת חכ"מ (חוץ כרמל-מגידו) מתאמנת באיזור יקנעם. בכל יום שבת יוצאים המוני רוכבים לרכיבה מצומת נחשון, תמיד אפשר למצוא קבוצה ברמה מתאימה (הכוונה לקבוצות חברים ולא קבוצה תחרותית עם ליווי.) זו הדרך הנכונה לרכוב בבטחה בשבת...

קבוצת הנשים של רוכבי תל אביב

נפגשת מחר בבוקר ברבע לשבע (יציאה בשבע) במירב (לאחר האימון נלך לצפות באליפות ישראל בשטח) את מוזמנת להצטרף אלינו מחר לרכיבה, אם כי עלי להזהיר שבתוכנית למחר צפויה עליונת לבית אורן, כך שאם את עדין לא מנוסה ורגילה ברכיבות כביש, אולי זה יהיה לך קצת קשה.

למעלה