תשובה רצינית
ד"ר הרטוב היקר, ההריון היא תקופה מבלבלת וגם מלחיצה עבור נשים רבות (גם עבורי כמובן). דמיין לעצמך שכל הגוף שלך משתנה... גם פיזית וגם נפשית; אתה צריך להתמודד עם סיטואציות שאתה לא יודע עליהן שום דבר; בתוך כל זה יש לך אחריות עצומה על עובר שאפילו עוד לא ראית ו/או הרגשת; בקיצור, כפי שאתה בוודאי מבין, לא תמיד זה קל, והתלות בממסד הרפואי וברופאים (חצי אלוהים) היא עצומה! לא תאמין עד כמה! בתוך כל זה, יש מקרים רבים מאד שהרופאים חלוקים בדעתם ו/או נותנים תשובות שונות ולעיתים סותרות. ברור שאין תמיד אבחנה אחת, אבל האישה לפעמים בדילמות ואפילו מצוקות קשות מאד והרופאים - כל אחד אומר משהו אחר. אני מכבדת ומעריכה את תרומתך מבחינת זמן ומשאבים לפורום זה (ובוודאי בהתנדבות), אבל תשובה כמו זו שכתבת לי למעלה, לא מעידה על רגישות רבה אלא על חוסר סבלנות... (תאמין לי שממש לא התכוונתי לעצבן אותך אלא להעלות תהייה לגיטימית). ספציפית בנושא מי השפיר, מדובר במישהי שמחכה כבר יותר מ-3 שבועות - זו המתנה מלחיצה נורא, תאמין לי, אני שם (אחרי שבועיים ויומיים ומחכה)! בקיצור, מה שרציתי לומר הוא קודם כל תודה על תגובותיך בפורום, שהן גם מהירות וענייניות. אבל שנית, תזכור שמדובר באנשים (נשים), שלרוב כותבות מתוך לחץ, ולא יזיק מדי פעם "לאוורר" גם את הרגישות הרפואית... שבת שלום, צהלולים