קבלת SMS בחו"ל

xfwind

New member
לצורך כניסה לבנקים וכ' אני צריך להיות במצב של יכול לקבל SMS בחול למספר הישראלי הרגיל שלי. המספר הרגיל אינו חלק מחבילת חול שנמצאת (גלישה) בסים שני. (NOVA 5 עם שני סימים).
השאלה היא האם נכון שההגדרות שלי ביחס לסים הרגיל יהיו: נדידה: כן. דאטה ו-WIFI: לא. ואוודא שמחובר למפעיל מקומי.
ביחס לגלובל סים - חו"ל אגדיר - נדידה כן. דאטה ו-WIFI: כן.
תודה

גק לוי

Active member
לצורך כניסה לבנקים וכ' אני צריך להיות במצב של יכול לקבל SMS בחול למספר הישראלי הרגיל שלי. המספר הרגיל אינו חלק מחבילת חול שנמצאת (גלישה) בסים שני. (NOVA 5 עם שני סימים).
השאלה היא האם נכון שההגדרות שלי ביחס לסים הרגיל יהיו: נדידה: כן. דאטה ו-WIFI: לא. ואוודא שמחובר למפעיל מקומי.
ביחס לגלובל סים - חו"ל אגדיר - נדידה כן. דאטה ו-WIFI: כן.
תודה
זהירות:
תגדיר נדידה לא דאטה לא WIFI לא.
אם לא תעשה כך החברה שאתה מנוי בה תחייב אותך בתעריפים יקרים במיוחד, על כל דקה יוצאת ונכנסת, על כל SMS יוצא ונכנס, על KB של גלישה.
ברגע שאתה יוצא לחו"ל המספר הישראלי שלך צריך להיות מת לגמרי, תוציא בכלל את הSIM מהסלוט.
אם לא אז אוי ואבוי.
תשמור על הכיס שלך.

יש אפליקציה שמתקינים בטלפון.
וכל הודעת SMS שנכנסת למספר הישראלי שלך עובר אוטומטי למייל שאתה מגדיר מראש.
דהיינו אתה צריך להשאיר את הסים בטלפון אנדרואיד כלשהו בישראל דלוק כשהאפליקציה מותקנת בה וכל SMS אתה קורא לאחר מכן במייל בחו"ל.

נערך לאחרונה ב:

xfwind

New member
זהירות:
תגדיר נדידה לא דאטה לא WIFI לא.
אם לא תעשה כך החברה שאתה מנוי בה תחייב אותך בתעריפים יקרים במיוחד, על כל דקה יוצאת ונכנסת, על כל SMS יוצא ונכנס, על KB של גלישה.
ברגע שאתה יוצא לחו"ל המספר הישראלי שלך צריך להיות מת לגמרי, תוציא בכלל את הSIM מהסלוט.
אם לא אז אוי ואבוי.
תשמור על הכיס שלך.

יש אפליקציה שמתקינים בטלפון.
וכל הודעת SMS שנכנסת למספר הישראלי שלך עובר אוטומטי למייל שאתה מגדיר מראש.
דהיינו אתה צריך להשאיר את הסים בטלפון אנדרואיד כלשהו בישראל דלוק כשהאפליקציה מותקנת בה וכל SMS אתה קורא לאחר מכן במייל בחו"ל.
נדידה כן. כי אני צריך להתחבר לרשת מקומית לקבל SMS. זה בחינם על ידי גולן (אסור לי כמובן לענות לטלפון) - ואפתח רק ברגע שאמתין לקבלת ה-SMS.
דאטה ו-WIFI - לא.

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
דומני כי קבלת מסרון מישראל, בשהותך בחו"ל עם מכשירך הישראלי, היא חינמית ולא משנה אם יש לך חבילת חו"ל או לא.
שליחת מסרון בכיוון ההפוך - תחויב על פי לוח התעריפים של הרשת הישראלית.
כך, על כל פנים, זה היה תמיד, אלא שאינני מצליח לאתר זאת בלוח התעריפים:

גק לוי

Active member
דומני כי קבלת מסרון מישראל, בשהותך בחו"ל עם מכשירך הישראלי, היא חינמית ולא משנה אם יש לך חבילת חו"ל או לא.
זה המחירון של גולן בחו"ל.
לא מצוין שם בכלל לSMS נכנס בחו"ל.
יתכן שמשמע מזה שזה חינם.

xfwind

New member
מגולן הסבירו שקבלת SMS בחול = חינם

xfwind

New member
גולן מסרו לי מפורשות שלקבל SMS בחו"ל זה ללא עלות.
הציעו לי גם לעלות מולם בוואצאפ שיסייעו לי בהגדרות כדי שאקבל SMSים.

למעלה