קבן\פסיכיאטר בזמן נפקדות.

kaka6389

New member
קבן\פסיכיאטר בזמן נפקדות.

אני נפקד מאתמול (ראשון). אני במצב נפשי רע מאוד אני כבר חודש וחצי סובל בגדוד ויש מלא בלאגנים ואין זמן לטפל בי ואתמול פשוט לא יכלתי ללכת לבסיס הרגשתי כל כך רע. עכשיו אני לא יודע מה לעשות בשביל לא להכנס לכלא כי יש לי על תנאי כבר... אני יכול ללכת לביקור רופא שיפנה אותי לפסיכיאטר? אם הפסיכיאטר יתרשם שמצבי באמת חמור מה הלאה? בכל מקרה אני צריך להכנס לכלא?

timmyy

New member
הי

אתה יכול ללכת לביקור חולה- אם הרופא יפנה אותך לפסיכיאטר או לא, זה כבר תלוי בו. אבל עקרונית הוא יכול. אתה יכול גם לפנות ישר לבית חולים. אבל אותו סיפור- יכול להיות שיפנו אותך, ויכול להיות שלא. להימנע מכלא- זה כבר תלוי בהרבה דברים שלא רשמת. מה הסיפור, אם אתה יכול לסגור את זה בינך לבין המפקד, ועוד הרבה.. אבל תדע שנדיר שלא מכניסים לכלא בגלל סיבה נפשית. אלא אם כן זה שחרור מהצבא, וגם אז לא בטוח. אגב - למה אתה בטוח שתקבל כלא? אולי תוכל לסגור זאת עם המפקדים- ואם כן עדיף שכמה שיותר מהר :) אבל יכול להיות שהצדק עימך והגיע לך טיפול ולא קיבלת, ואז הבריחה שלך "מוצדקת". הסיכוי לכך, גם אם הצדק עימך- קלוש לצערי. רק שתדע אבל שגם במעצר\כלא אתה יכול לראות רופא וקבן.ואולי יותר מהר מאשר בגדוד. מקווה שיהיה טוב....

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
צועק לעזרה..

מרגיש שבצבא מתעלמים ממך.. לא קשובים למצוקה שלך, לקשיים, עד שנראה שהפיתרון היחיד הוא לברוח.. יקר, כדי לברר על האפשרויות העומדות בפנייך כנפקד, אתה יכול לפנות לקצינת פניות הציבור ולקבל שם טלפונים ומידע על קב"ן.. מאחלים לך בהצלחה, ומזמינים אותך לעדכן..

למעלה