קבעו אתם: איזה עונה טובה יותר ??

קבעו אתם: איזה עונה טובה יותר ??

שלום לום לום לכולם..!! פתחתי פה נושא חדש כדי שכל אחד (שירצה כמובן) יוכל להגיב איזה עונה הוא אהב יותר ולמה כמובן ! אז ככה לפי דעתי העונה הראשונה הרבה הרבה יותר טובה..וזאת כי: בעונה הראשונה היה הרבה יותר אקשן ורעש.. כמו למשל הסיפור עם חיים ונעמה.. הזוגות היו הרבה יותר טובים מבחינה ביצועית...(תראו לי זוג שמתקרב לניסים או לאריאל וחצב..!!) העונה הקודמת הייתה יותר מצחיקה-העקיצות של אריאל לחצב שהוא הומו וחוץ מזה אני חושב שישאל ואוהד הם חיקוי לא מוצלח של נדב ולובו..!! ודבר אחרון והכי חשוב....(ופה מגיע הצד הגברי) הבנות בעונה הקודמת היו הרבה אבל הרבה יותר יפות ושוות...(אירית המושלמת ונעמה שגם לה לא חסר בכלל ועזבו את זה שהיא קצת קרציה ויש לי איזה 100 קעקועים) הנחמה היחידה של העונה הנוכחית הם ז'ניה ועובד שאני מקווה שלא יעופו על התוכנית הראשונה של הגמר ואמן והם יזכו ( טפו טפו בלי עין רעה !) כי להם הכי מגיע !! ת-ג-י-ב-ו ....!!!!!! (לא סתם השקעתי !) נ.ב ותודה ל"לוש המאמוש" שהביאתני עד הלום...(וכמובן להוריי !)

לדעתי תמיד עונה ראשונה היא הכי יפה.

ובחיים לא שוכחים את העונה הראשונה... שלא היה מוקש אז היה התחברות אחד עם שהני צוחקים וכאלה הינה דוגמא...: בסבב הראשון ביום השני של התחרות היו שלושה זוגות ... נדב ולובו ויקיר וחני התברברו בשטח והם שוחחו וכאלה וצחקו...--ככה בעונה הזו לא היה דבר כזה כי כל אחד חשב על המוקש..( וברור שחיים ונעמה הגיעו ראשונים--חיים!!!) נכון שהיה דילוג ורק בגמר היה מוקש אבל זה לא עשה מתיחות וכל אלה בין המתמודדים ולא היה מכרז ... י

gold ayelet

New member
העונה הראשונה הכי טובה

בגלל הבחירה של האנשים... למשל אנשים כמו מידן שיש להם פחד גבהים לא צריך לקחת אותם (למרות שזה עשה את התוכנית יותר מעניינת אבל ציפי סתם נדפקה מזה.) צריך שתהיה יותר תחרותיות (אבל לא ריבים) יש אנשים שהצמידו להם בן זוג שרק בגללו הם לא יכולים לעלות לגמר אם היו מצמידים להם מישהו אחר זה היה יותר מותח! ממממ זהו בנתיים.. אהה! ואת כתבת שבגלל המוקש אז יש מתח והכל והם לא מתחברים.... שימי לב לפרק שהיה שבוע שמידן לא רצה לרדת ... ראית איך ג'ניה ועובד ניסו לשכנע אותו לרדת.... עובד אמר לו זה ההזדמנות שלך להגיע לגמר... אז זה תלוי באנשים אם יש יחסי ידידות ולא במוקשים!

לפי דעתי את לא כ"כ צודקת !!

אז ככה.. לפי דעתי לא צריך לקחת לתוכנית רק מי שהם ספורטאים מצטיינים ואמיצים וחכמים.. זה חלק מהתוכנית להתמודד עם הפחדים שלך ועם כח הסיבולת שלך ועם הבן זוג שלך הלא כל כך "מושלם" וזה כל האתגר שבתוכנית..!! ובקשר לזה שאנשים נדפקו בגלל הבן זוג שלהם.. אז להזכירך זה היה גם בעונה הראשונה ושמה אפילו יותר..(נעמה וחיים, יהודה וזאת שהייתה איתו..ניסים וזאת שהיתה איתו..) אבל זה כל היופי שיש מצבים שפתאום אתה רואה שהוא לא כ"כ דפוק ויש משהו שלשם שינוי הוא דוקא די טוב בו..!!! וזה עוד גורם שבגלל העונה הראשונה יפה יותר.

לפי דעתי,

לא תמיד אפשר לשחזר משהו מוצלח, אבל שתי העונות היו מעולות(העונה השניה עדין מעולה, עוד לא נגמרה
) והמשימות עדין אתגריות ומעניינות

לדעתיייי

לדעתי שתי העונות טובות אין לי בחירה לעונה אחת... בעונה הקודמת היא הראשונה ובדר"כ הראשונה הכי טובה... אבל אני חושבת שבעונה השניה לקחו אנשים טיפה יותר מעניינים והיה יותר מהפכים פתאום אלה רימו ועובד וז'ניה הלכו לגלגל... לכל עונה יש את הטוב והרע שלה... ככה שלי אין בחירה...זה עונות שונות ואנשים שונים...

אני אוהבת יותר את העונה השנייה..

בעונה השנייה יש יותר משימות אקסטרים טובות . כמו כןן יש את ישאל ואוהדד הזוג הכי מצחיקקק ובמיוחד ישאל שצועק כל הזמן טאטע.. הזוג אריאל ולימוררר שהיו להם די קטעים כאלה של עצבים וריבב (במיוחד לימור) הרג אותי מצחוק. אני חושבת ששתי העונות טובות אבל השנייה לפי דעתי יותר. המשך יום טוב לכולם!!!

m5g

New member
בראשונה לא פרשו/איימו לפרוש בכל פרק

עדיף בהחלט וגם לא היה הקטע שמעקבים את החזקים כדי שיהיה יותר קל לזוג הראשון.

נכוןןןן...

גם היה את כל הקטע הזה של הזוגות שמציעים את הסכומים וואז בהתאם לכך הם עוכבו,או המשיכו..

העונה הראשונה...

ללא ספק! בלי כ"כ הרבה רמאויות ואיומים לפרוש... בלי הרבה מריבות טבלי לשתף זוגות שכבר עלו לגמר!!

ש י ר 0 0 1

New member
העונה הראשונה הרבה יותר, אבל...

העונה השנייה משתפרת... בעונה ה1 היו אנשים יותר תמימים ונחמדים... ואני ממש לא אוהבת את המשימה בכל סבב שהזוג מהסבב הקודם יכול להחליט את מי להעיף... זה ממש לא פר, כי כך הם מעיפים את מי שהם חושבים שהם חזקים וזוגות טובים ומעניינם עפים ממש סתאם... מקווה שזה לא יהיה בעונה 3, כי זה ממש הרס לי!

238

New member
שתיהן יפות.

בס"ד אין יותר. לעונה הראשונה היה את היחוד שבראשוניות,משימות מאגניבות,ואת נדב ולובו(
) בעונה השניה יש הרבה יותר דגש על המתמודדים ,ככה שגם היא מאוד מעניינת.

למעלה