קבעו לי תור
לטרום ניתוח

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

OBY

New member
קבעו לי תור ../images/Emo65.gif לטרום ניתוח ../images/Emo49.gif

יש לי תור לטרום ניתוח בבלינסון באחד במאי (אני בא לבוש אדום...) לטרום ניתוח. אמרו לי שהניתוח זה משהו כמו 10 ימים אחרי הטרום. נראה לי שזה הגרסה המקומית לקדם ארוויזיון... שקובעים את סדר ההופעות. אחד במאי... אחד במאי... נו, אני יודע שהיה לי מזל ושזה די קרוב, ואני יודע שהחילזון מן השפן (או החיפזון מן השטן) אבל חודשיים זה 60 יום שזה 1440 שעות שזה המון המון ציפורנים לכסוס, כבשים לספור או כל שיטה אחרת. אולי אני אצא למילואים ? זה לפחות מעביר את הזמן מהר - הופ עובר חודש... בקיצור - אני נורא שמח, אבל לא מוותר על האפשרות לקטר. תודה ובי, OBY

sure16

New member
אובי יקר../images/Emo9.gif

אל תדאג!אנחנו נעזור לך להעביר את הזמן בצורה הכי טובה. 60 יום זה כלום לעומת הנצח,הם יעברו בקלי קלות ובבקשה אל תבקש ללכת למילואים,אלא אם אתה משרת באילת...
האם עברת את כל הבדיקות?היית אצל פסיכולוג? שרה

OBY

New member
תודה שרה../images/Emo42.gif

עברתי את כל הבדיקות ולא.... לא ביקשו ממני ללכת לפסיכולוג. זה משהו שמבקשים מכולם ? ממש אין לי בעיה עם זה...אבל לא ביקשו. OBY

sure16

New member
אולי רק לי היתה בעיה../images/Emo3.gif

סובחי דורש ,למיטב ידיעתי ,אישור מפסיכולוג על נכונותו הנפשית של המנותח לגשת לניתוח כזה. היה לי מאד קשה לתאם פגישה במחלקה לבריאות הנפש,לגשת לשם ולקבל אישור.

רוייקו

New member
בדיקת פסיכיאטר - לא פסיכולוג.

ואפשר לקבל אותה גם במיסגרת פרטית, עם החזר של הביטוח המשלים בקופת החולים. התורים במרפאות הציבוריות עשויות להיות ממושכות.

OBY

New member
אני לא חושב שזה משהו אישי../images/Emo132.gif

לא שאלו אותי על זה, אבל אני עובד בתחהב לבריאות נפש - אז אין לי בעיה לפנות
נראה לי שאני אפילו לא אחכה בתור.

רוני#

New member
מוזר ..... - זה חלק מההליך .....

היי אובי אישור פסיכיאטרי הוא חלק בלתי נפרד מהבדיקות לקראת הניתוח ממש מוזר שלא התבקשת .... - ובלי שום קשר לעבודתך בתחום . אפילו סתם פיקטיבי - כפי שחלקנו עשו .... - זה נדרש לאישורים . חוץ מזה - יש לך חודשיים לחפש את הבגדים האדומים ליום המיוחל אולי זה איפושהו בבוידם שיהיה בכל מקרה בהמון הצלחה וכמובן שאתה מוזמן להישאר איתנו עד אז - וכמובן שגם אח"כ שיהיה לכולנו שבוע טוב - לאחר הפיגוע הנוראי שפותח אותו ... רוני

לשרה שבוע טוב!

ד"ר סובחי דורש בדיקה פסיכיאטרית ,על נכונות המנותח לגשת לניתוח כזה. השיחה עם הפסיכיאטור היא שיחה של כמה דקות ,שיחה שטחית ביותר. אולי אלו הדרישות של משרד הבריאות.

sure16

New member
מענין!../images/Emo3.gifבמקרה שלי השיחה ארכה..

לפחות חצי שעה.5 דקות דיברנו והשאר צחקנו.........

רוייקו

New member
בדיקה פסיכיאטרית דרישת מ. הבריאות

על פי מיטב ידיעתי. שמעתי על כמה מקרים שלא בקשו מהם אישור פסיכיאטר. מוזר .. חברי קופת חולים כללית לא יכולים לעבור בדיקה אצל פסיכיאטר בקופה כי אין כזה בקופה, אבל יכולים לפנות למיסגרת ציבורית (מרפאות בריאות הנפש של העיריה ומשרד הבריאות, אלא שמדובר, בד"כ בתורים ארוכים מאוד) או שאפשר לפנות לפסיכיאטר פרטי ולקבל החזר.

OBY

New member
אולי שבאתי עם גרזן ביד אחת../images/Emo88.gif../images/Emo129.gif

ומסור מכאני (פועל) ביד השניה.
שכנע אותו שפסיכיאטר כבר לא יעזור לי...יכול להיות ? או אולי זה שבאתי עם אישתי הפגין נורמאליות... OBY

OBY

New member
אמרו לי שההמתנה שנה - אבל קבעו לי

תור לחודשיים.

sure16

New member
באמת המתנה קצרה לכל הדעות

אצלי אמרו משהו כמו שנה מינימום! התעקשתי על סובחי אז עשיתי דרך שר"פ. איך אתה מחזיק מעמד? אני מקוה שטוב

1osnatv

New member
לאובי שיהיה בהצלחה והעבר בקלות את

אני מאחלת לך הצלחה בניתוח ודע כי האוייב זה השומן ולא הזמן אני מוכנה עכשיו שיהיה לי המון זמן במקום שומן שמתגלגל על גופי אז כך הכל בקלות בהצלחה

RomiVais

New member
מזל טוב ובשעה טובה!!! ../images/Emo65.gif

חודשיים יעברו כמו כלום - מבטיחה!!!
זה בהחלט נראה הרבה זמן כשאתה חושב על זה כרגע, אבל תשאל את צפרדעים שפה בפורום איך עברו לה שלושה חודשים... אתה יכול בינתיים לשוחח איתנו, לשאול כל מה שעולה על רוחך, לצאת לחופש, לעשות דברים שיעסיקו אותך וימנעו ממך לשקוע בהירהורים על הזמן שלא עובר... מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ושהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

למעלה