קבעתי לי מנהג קבוע

אבח"י

Well-known member
בת זוגי ואני החלטנו לתת כסף באופן קבוע ללהטוטנים המופיעים במעברי חציה. מיותר לציין, שאלה מהם שחזותם מוצאת חן בעיניי מאוד, יקבלו יותר כסף. אני פותח הארנק, מוציא שטר או כמה מטבעות, נותן לה והיא נותנת לבחור.
כך גם בעירי השׂגיבה, גבעתיים, אני נותן כסף לפעלולנים, זמרים, שחקני רחוב, גברים ממוצא רוסי עם אקורדיון, זמרי ג'ז יקבלו ממני כסף, ובכלל לא חשוב שאני צריך לחצות את הכביש לצורך כך.
שלשום, הוא קרץ לי, הביט ישר לעיניים. נפלתי ברשתו וליטפתי את זרועו. :p

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    4.jpg
    KB 258.6 · צפיות: 12

יוסי ר1

Active member
נהדר. באמת.
אני יצאתי היום לסיבוב של כמהסידורים בעיר, נטלתי כמה צנצנות דבש שרדיתי לפני שלושה ימים, היה לי למי לתת.
בדרך מהספר עברתי על פני אחד שמחלק מקומונים, אני יודע שהם עומדים בחום עד שנגמרים הגליונות שלהם.
ככה בדחף רגעי הוצאתי צנצנת, נתתי לו ומלמלתי שנה מתוקה, וברחתי.
עשה לי טוב לחשוב שלשנייה אחת הצלחתי לשמח מישהו, בזוטות.

Zadig

Well-known member
פעם היו מתעלים אותם למשהו טכני/פיזי.
התבגרנו (המדינה). התקיירנו מאוד (המדינה). והגענו לתובנה שהחופשיים האלה ישרדו כמה שבועות, ויתעלו עצמם לכל החיים עם תובנות מרות.
אולי גם אאמץ את מנהגך להנעים זמנם הקצוב עד...(נו טוב, אני קצת דרמתי :sneaky:)

אבח"י

Well-known member
לא ימצא חן בעיניי. הוא בלונדיני, גבוה ומרוט שיער. אין סיכוי.

קלייטון.ש

Well-known member
אז אתה כנראה יותר בעניין של ברט ריינולדס

אבח"י

Well-known member
אהה, קליי, יש לי מאגר ענק של תמונות. עכשיו אני מחטט.. תיכף.. הנה

קבצים מצורפים

• 9.jpg
    9.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 13

קלייטון.ש

Well-known member
אכן יש אנשים שיודעים להנות מהחיים.
אגב הסצינה המפורסמת ההיא של מרלין מונרו עלתה לה בנישואיה לג'ו דימאגיו, שלא הצליח להתמודד עם הקנאה בתשומת הלב שאשתו קיבלה מכל גבר בעולם.

אבח"י

Well-known member
זה אחרי שהחטיף לה בוקס או שניים.
אגב, אם מענינות אותך תמונות מהסוג של ברט, ישנו פורום שבו באופן קבוע מדי יום שישי אני מפרסם תמונות של גברים, כשהמטרה היא "אנטי פורנו" [ כלומר לא אפרסם תמונות של מין, או עירום שמטרתו לגרות. אבל עירום אסתטי או "אומנותי" או סתם "טבעי" וגברים מתנשקים כן.]
גאווה

קבצים מצורפים

• 6-tile.jpg
    6-tile.jpg
    KB 57.9 · צפיות: 5

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בתמונות שלי לא תמיד אפשר לדעת אם מדובר בגברים או בגברות.

מאחר ואני מצלם בעיקר דגים אז יש כמה שהזכר והנקבה מופיעים בצבעים שונים ויש כאלה שנראים אותו דבר.

אם זה לא מספיק מבלבל חלק מהדגים מחליפים עם הזמן או על פי הנסיבות את מינם מזכר לנקבה ולהיפך.

קלייטון.ש

Well-known member
זה אחרי שהחטיף לה בוקס או שניים.
אגב, אם מענינות אותך תמונות מהסוג של ברט, ישנו פורום שבו באופן קבוע מדי יום שישי אני מפרסם תמונות של גברים, כשהמטרה היא "אנטי פורנו" [ כלומר לא אפרסם תמונות של מין, או עירום שמטרתו לגרות. אבל עירום אסתטי או "אומנותי" או סתם "טבעי" וגברים מתנשקים כן.]
גאווה
לא מעניינות אותי תמונות של גברים, וזאת למרות שאני כנראה נראה כאילו זה מעניין אותי. אמנם לאורך חיי קיבלתי (ועוד מקבל לפעמים, המסכה לא עוזרת) פניות להכרות בעיקר מגברים (ואם זו אשה היא בטח חושבת שהיא תיישר אותי), אבל אני ישר כמו פאק, והרמה שבה אני נאמן לאשתי, ומעוניין רק בה, היא לדעתם של רבים כבר לא שפויה.

אבח"י

Well-known member
הבה נעמיד דברים על דיוקם:
  1. הצעת התמונות באה ממך, והיתה חושפנית הרבה יותר מהתמונות שהבאתי
  2. ההצעה לבוא לביקור בפורום גאווה לא הגיעה בשל הנחה שאת חד או דו, אלא בשל העובדה שמצאת שתי תמונות שכבודן רב במאגרי תמונות עליזים.
  3. אישית, ממש לא אכפת לי מה אתה מעדיף מבחינה מינית, ובינינו זה גם לא עניין של אף אחד/אחת.
לא בא לך לראות תמונות, זה בסדר גמור.

אבח"י

Well-known member
ואני בעיקר מצלם פרחים, עלים ולפעמים עצים. שם ענין זכר-נקבה מורכב הרבה יותר מאשר אצל ממלכת החי - חרקים, יונקים, פרימאטים וכו'

קלייטון.ש

Well-known member
הבה נעמיד דברים על דיוקם:
  1. הצעת התמונות באה ממך, והיתה חושפנית הרבה יותר מהתמונות שהבאתי
  2. ההצעה לבוא לביקור בפורום גאווה לא הגיעה בשל הנחה שאת חד או דו, אלא בשל העובדה שמצאת שתי תמונות שכבודן רב במאגרי תמונות עליזים.
  3. אישית, ממש לא אכפת לי מה אתה מעדיף מבחינה מינית, ובינינו זה גם לא עניין של אף אחד/אחת.
לא בא לך לראות תמונות, זה בסדר גמור.
הומואים עוגבים על התמונה של ריינולדס? זו הרי תמונה אמנותית וקצת היתולית וזו היתה מטרתה מלכתחילה. אני מקווה שהם לא מתחרמנים מפסל דוד.

Zadig

Well-known member
הומואים עוגבים על התמונה של ריינולדס? זו הרי תמונה אמנותית וקצת היתולית וזו היתה מטרתה מלכתחילה. אני מקווה שהם לא מתחרמנים מפסל דוד.
יש משחק מאוד IN והוא נקרא "אנחנו המושלמים" :) מזה אתה מוצא מוטיבציה. שום דבר לא מחייב כמובן, זה בינך לבינך.

אבח"י

Well-known member
קליי, אנשים עוגבים על הרבה דברים, שאולי "נראים לך".
בימינו מרוטי השיער, למעט חובבי דובים, לא היה זוכה לשריקות התפעלות רבות. קח עוד תמונה מקסימה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 7

יוסי ר1

Active member
בתמונות שלי לא תמיד אפשר לדעת אם מדובר בגברים או בגברות.

מאחר ואני מצלם בעיקר דגים אז יש כמה שהזכר והנקבה מופיעים בצבעים שונים ויש כאלה שנראים אותו דבר.

אם זה לא מספיק מבלבל חלק מהדגים מחליפים עם הזמן או על פי הנסיבות את מינם מזכר לנקבה ולהיפך.
יצאתי פעם עם פזית אחת כזו.
אבל ככל הידוע לי, הם רק מחליפים מין מנקבה לזכר.

אבח"י

Well-known member
אתה בטח יודע שבין הגברים הסובבים אתנו ישנם כאלו שהחלו דרכם כפזית ;-)

למעלה