קבצי ליריקס..

angel enamorado

New member
קבצי ליריקס..../images/Emo26.gif

יש לי נגן של חברת "סמארט" , ויש בו אפשרות לליריקס.. אבל איך עושים את זה בדיוק? יש אתרים לליריקס בעברית/ספרדית/אנגלית?? ומישהו יכול להגיד לי איך בדיוק עושים את זה?

weird dust

New member
זה די מדובר בפורום

במקרה אתר אחד נמצא גם בקישורי הפורום בחלון הראשי. לוקחים מורידים ומכניסים. איך להפעיל? זה גם אני לא יודע. במקרה ותצליחי נשמח אם מישהו יסביר את זה. (בטח כתוב בספר שלו).

angel enamorado

New member
הצלחתי להוסיף ליריקס :) ../images/Emo26.gif

למתעניינים איך.. קודם כל מדובר בנגן של חברת "סמארט" כן, אחד מכל "נגני המדבקה" בקיצור, קודם כל חשוב שהקובץ ליריקס יופיע תחת אותו שם של השיר (כמובן בפורמט של ליריקס אבל אותו שם) -מוסיפים את השיר ואת הקובץ של הליריקס לנגן. בדר"כ כשאתם שומעים שיר שאין לו קובץ של ליריקס, יופיע על הצג סימן של תו רגיל, בתוך ריבוע (יחד עם כל שאר הדברים הרגילים.. לא משהו מיוחד..) כאשר תגיעו לשיר שיש לו קובץ ליריקס בתיקיה/בנגן ,בתוך הריבוע של אותו תו תופיע גם האות T, כשאר יושמע השיר, עליכם ללחוץ על "המוד באטן" לחיצה ארוכה, והמילים יופיע, לחיצה נוספת (קצרה יותר) תחזיר את המסך למצב הרגיל (עם שם השיר, זמן וכדומה) מקווה שהבנתם, בעלי נגן של חברת "סמארט" שלא הצליחו או זקוקים לעוד עזרה- אני אשמח לעזור..

למעלה