קבצי מידי....שחובה להקשיב להם!!!

נירס123

New member
קבצי מידי....שחובה להקשיב להם!!!

שלום. מצאתי תווים של יצירות שכתב ה(לא הצלחתי למצוא לו כינויי מתאים) יאנני. Yanni. כבר דיברו עליו בפורום הזה והמליצו על כמה מנגינות שלו. ואני שמעתי אותם, והן באמת מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. אז חיפשתי בנט קצת תווים. ובסוף מצאתי באיזה אתר צרפתי אחד!!!!!! אז הוספתי את הקבצי מידי. ומי שרוצה יש לי גם את התווים בפורמט Jpg. שזה קובץ תמונה...בעע מי שרוצה אני אשלח לו... כדאי לכם!!!!!!! ניר.

נירס123

New member
משום מה....

זה לא נותן לי להוסיף קבצים... אני אנסה מאוחר יותר.. תתאפקו!!! חח ניר.

יאני מלך

יאני באמת מלך אני בטוח שכל הפורום ישמח אם תעלה לפה את התווים. המנגינות שלו באמת מומלצות קטעים מומלצים : Cannon Nostalgia Paths of Water Midniht Hymm

נירס123

New member
אוקיי אני אנסה עכשיו להעלות....

אגב, אני מנגן עכשיו את נוסטלגיה של יאני, (התווים ממש ממש קלים ולא מסובכים) וזה ממש יפה ומרגש. אני פשוט התאהבתי במנגינות שלו..... בבקשה, ניר.

נירס123

New member
נוסטלגיה-תווים-7

יש גם 8 ו9...חחח ואחר כך יש עוד יצירה של יאני.. חחח תהנו!

נירס123

New member
נוסטלגיה-תווים-9 אחרון.....

המצלה חמה שלי לשמוע את כל השירים של יאני. ולגם לנגן את נוסטלגיה. אתם המתחילים, אתם יכולים להתגבר על זה, וזה ממש מומלץ... וגם אתם המתקדמים והפסנתרנים המהוללים, למרות שבשבילכם זה יהיה כמו תרגיל חימום, טוב קצת הגזמתי... כדי לכולם לנגן את זה... ניר.

נירס123

New member
בקשר ליצירה השנייה...

שנקראת IN THE MORNING LIGHT לא פחות מומלצת וטובה מנוסטלגיה.. אני בינתיים אצרף רק קובץ מידי... שלא תחשבו שאני קרציה וסתם מציף את הפורום... חחח אלא אם כן תתעקשו... למרות שזה קצת מעצבן...אבל שטויות... ניר.

למעלה