קבצי LRC V0.2

לידור87

New member
קבצי LRC V0.2

אני מתכוון לקנות נגן MP3 שיש בו ליריקס והוא קורא אותם רק בפורמט LRC V0.2. מאיפה אני יכול להוריד את הקבצים האלה? ניסיתי לחפש באתר שכתוב במאמר על הליריקס אבל שם מצאתי רק קבצים עם סיומת lrc. מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה.

יאיר B

New member
איזה מכשיר אתה רוצה לקנות?

אולי מהו במפרטים שלו יתן איזה כיוון. באופן כללי, קשה מאוד למצוא קבצי ליריקס מתוזמנים (ם זה מה שהנגן שלך צריך). אם אתה בונה על נשוא הליריקס, מציע לך לחשוב שוב בגלל הקושי למצוא אתרים עם קבצים כאלו. בעברית בכלל אין קבצי ליריקס.

לידור87

New member
אמרו לי ש..

הנגן הזה קורא גם קבצי lrc רגילים. והתחלתי להוריד קבצי ליריקס מהאתר שבמאמר שלך.. תודה. מה הכוונה נשוא הליריקס? אתה יכול לפרט?

יאיר B

New member
שגיאת כתיב (הפיכת אותיות) צריך

להיות: ...אם אתה בונה על נושא הליריקס. מצטער, קורה לי לפעמים. בנוגע לנגן שקישרת אליו: זה נגן ג'נרי פשוט. כל קבצי ליריקס רגילים (מתוזמנים) יעבדו עליו. לא יודע מאיפה הביאו את העניין של V0.2. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. קח בחשבון שמי שכותב את המפרטים באתרים לא ממש מבין מה הוא כותב (לפעמים פקידה של היבואן). הליריקס שיש באתר ההוא צריכים להתאים לנגן כזה. אני חייב לציין שאני לא מצליח להבין את ההתלהבות מהאפשרות הזו.

nh5

New member
אני כן מבינה את ההתלהבות

שמע , זו אחלה של תכונה.. עם הנגן השחור שהראת הליריקס פעל לי כמו שצריך ולא היו בעיות כשהבנתי איך שמים, אצלי הבעיה הייתה עם הנגן עצמו שהוא לא משהו, אז קח בחשבון.. אגב מה הולך? חיפשתי את ההודעה האחרונה שלי כדי לראות אם מישהו ענה ולא מצאתי

לידור87

New member
אני מחשיב את זה כבונוס

אם אין אז לא משנה, ואם יש כבר אז סבבה. תודה על העזרה.

למעלה