ליבא את כל קבצי ה-OBJ לקובץ אחד במקס, ואם כל קובץ מכיל בדיוק אובייקט אחד, לקחת את הראשון, להוסיף מודיפייר מורפר ולהשתמש ביתר שישים הקבצים בתור morph targets. אבל אין לך אפשרות "לערוך את הסרטון" אם אתה מתכוון בזה לעשיית שינויים באנימציה.
אני מתכוון שאני אוכל לשים אותו בתמונה ולתת לזה מטיריאל לפי מה שאתה אמרת הדבר נראה קצת ארוך אין תוכנה חיצונית שיכולה לערוך את זה לקובץ אחד שממנו הMAX יכול לייבא ישר זה יהיה מוכן? כלומר למספר פריימים זה בסדר אבל 60 או 100 זה כבר הרבה עבודה
אבל ללמוד את היכולות האלו יקח לך הרבה יותר זמן מאשר ליבא ידנית קבצים. בכל מקרה אתה מוזמן לגשת לאתר הזה: http://www.scriptspot.com/start.htm ולחפש לך סקריפטים שיעזרו לך בכל חלקי המשימה. לא נראה לי שלמשימה הספציפית מאוד שאתה רוצה לבצע יש איזו תוכנה מוכנה שתוכל לעזור לך - מי בכלל יוצר סרט מעשרות קבצי תלת נפרדים? תן לי לנחש - זה משהו מאיזה משחק מחשב ישן אולי?
נדמה לי שיש איזה סקריפט שנכתב שמחבר בין בלנדר נוזלים(איך אמורים לכתוב את זה בעברית?!) למקס, הוא לוקח רצף של OBJ מבלנדר ומייבא אותם לתוך מקס כל אוביקט בפריים שונה ובסדר כרונולוגי. אתה יכול לחפש את זה באתרים של התוכנה בלנדר או ב CGTALK העולמי , אם אמצא לך לינק אני ארשום. בהצלחה.