קברים

s h i d a n

New member
קברים

היה לי סוג של ויכוח עם שיידי על קברים האם זה בסדר/לא בסדר, בריחה מלהתמודד עם יכולת הכתיבה וההלחנה של אומן, רצון להכרה אז עושים שיר שכולם מכירים ורציתי לדעת מה דעתם על קברים... ואם כבר אנחנו בנושא הזה, איזה שיר ישראלי (לא רגאיי) הכי מתאים לדעתכם לקובר רגאיי(זה גם משו שמעניין אותי)

FreestyleBoy

New member
דווקא לדעתי זה ממש נחמד לפעמים

לא תמיד,אבל בדרך כלל לשמוע חידוש או ביצוע של אמן אחר ללהיט יכול להיות טוב... שיר ישראלי שמתאים לקובר רגאיי?אממ אולי משהו של פישי הגדול

ZeusMan

New member
דעתי...

קאברים זה כלל וכלל לא דבר פסול... כאמן, אתה חייב ליצור חיבור עם הקהל שמולך, ואחת הדרכים, שלעיתים ניראות זולות, היא דרך משהו מוכר וטוב (אותו עניין לגבי DJ)... עכשיו, אחרי שדשת בלחפש את השיר הנבחר, שלפי דעתך הוא השיר הנכון ביותר מבחינתך לבצע, נסה ליצור אותו בדרך הכי מפתיע ומקורית שאתה יכול, שגם יגרום לך להיות שלם עם עצמך... ליצור קאבר טוב זו אומנות בפני עצמה, ולדעתי זה אחד המדדים לכח ולכישרון המוזיקלי של אותו אמן... ניתן לך הכח ליצור מחדש משהו קיים, ולנסות להראות לאחרים שאתה יכול לעשות זאת באיכות שווה או אפילו יותר טובה מהמקור... קח את החידוש של תומר יוסף להולך בטל של אריאל זילבר, קח את החידוש של Ryan Adams לשיר Wonderwall של Oasis (ואם לא שמעת רוץ לשמוע), קח לדוגמא את Get Up Stand Up בשתי גירסותיו, האחת של בוב והשניה של פיטר, תיראה איזה הבדל של עולם ומלואו, איך שני אמנים מבצעים את אותו השיר, כל אחד בדרכו הוא... אני אומר לך על זה, בדוק את היכולות שלך ובהצלחה...

ZeusMan

New member
ולחלק השני של התשובה ../images/Emo13.gif

אני הייתי מנסה לחדש דברים של אריאל זילבר או של מאיר אריאל, שני אמנים שנגעו ברגאיי כל הקריירה שלהם (אם או בלי לשים לב , לא ידוע לי
)...

RasTito

New member
תמיד רציתי לעשות קאבר

לשיר עוד חוזר הניגון ואין שום דבר רע בקאברים ההפך

ק ר ח

New member
../images/Emo6.gif

אני חשבתי שהיה לך וויכוח על קברים,אמרתי בואנה אתם פסיכופטים יותר ממני(ושיידי מכיר אותי,זה הישג) אבל אז נרגעתי,אמרת "קאברים"

ק ר ח

New member
האמת שלא

אני קרח החדש(בלי שמץ של ציניות וגם לא בצחוק-קרדיט לתאני)

זו סוגיה מעניינת ביותר עידן!

דעתי היא שזה אחלה ומומלץ אפילו, אם השיר מביא איתו רוח רעננה של חדשנות. רידימים בג'מייקה משוחזרים במשך דורות, יותר ממתכונים של אמהות פולניות, אז למה קאברים לליריקס אי אפשר לעשות?(הא, זה היה טוב...) בכל מקרה, החלטתי להעלות את השאלה בסקר, שפירסמתי זה מכבר, ואתם מוזמנים ללכת להצביע... מה אתם יורדים? לכו להצביע!!!!!!!!!!! אה, והנה תוצאות הסקר הקודם, שאתם יודעים למה העלתי מראש? כי אני טס לג'מייקה בעוד שבוע ויומיים לשלושה שבועותתתתתתתתתתת!!! יס איי!

s h i d a n

New member
יאללה איזה זרימה

תעשה גם סקר איזה שיר הייתם רוצים שטראבין יעשו לו קאבר בהופעה הבאה... חחחחח האמת שעוד חוזר הניגון יכול להיות נחמד... אני חשבתי גם על תותים של אטניקס גם.. חחחח

Funky Giraffe

New member
קאבר רגאיי, שיר ישראלי, 1+1 =

שירים של אריק איינשטיין/מוניקה סקס/יוני בלוך לא יודע למה. זה פשוט ככה, עבורי...

למעלה