קברי צדיקים בעמוקה

smonchit

New member
קברי צדיקים בעמוקה

היי אני רוצה לנסוע לעמוקה לקבל ברכה לזיווג. יש שעות בהן הקבר פתוח למבקרים? ביום חמישי, פורים, אפשר לנסוע ? אשמח להכוונה לפני שאני נוסעת כל כך רחוק....

pembencipolisi

New member
האם הצדיקים הקבורים ממשיכים לעבוד לאחר מותם ?

למה לא להניחם במנוחתם ? האם מישהו מהם טרח אי פעם לקום מקברו כדי לחלק ברכות ? אולי היה מאושר לעשות זאת לו התאפשר לו...

הדחליל זיע``א הושיעה !!!

קלטו עיני מודעה המתנוססת במוקטעה, הקוראת להיחלץ חושים להגנת קברות הצדיקים באוקריינה. ונסו לשכנע אותי שאותו שוכן עפר שמבלי עזרתי אינו יכול להגן על עצמו, יוכל להשפיע ולהליץ בעד המשתטחים על גופתו המתה

ומה עם דורש אל המתים ?

``וכי יאמרו אליכם דרשו אל האובות והידעונים המצפצפים והמהגים ? הלא עם אל אלהיו יררוש בעד החיים אל המתים?! אם לא יאמרו כדבר הזה אשר אין לו שחר`` ולמרות האיסור, כלב הלך להשתטח על קברי אבותיו ולהטמא בטומאת אבי אבות הטומאה

תלוי בשביל מה מגיעים לקברי הצדיקים.

בעל הסולם עליו השלום, אמר שהולכים לקברי צדיקים כדי לשאת תפילה: "מתי מעשי יגיעו למעשי אבותי".

האם לשם כך הולכים לטומאה בטומאת

גילולי אבותם באבי אבות הטומאה ? ונזכרתי שמתחילה עובדי עבודה זרה היו אבותינו. ועכשיו כשקרבנו המקום לעבודתו -על אחת כמה וכמה

קברי צדיקים

לגבי עמוקה אני יודעת שבראשי חודשים המקום מואר .הציון פתוח תמיד אבל אין שם תאורה בלילה ובד"כ בראשי חודשים הרבה באים ומביאים תאורה את יכולה להגיע בשעות היום וכך לא תהיה לך בעיה של תאורה.. אגב לא מבקשים מהצדיק ברכה (זה לדרוש אל המתים)את מצרפת את זכויותיו וכוחו הרוחני לבקשתך לבורא כדי שהבקשה תעלה למרומים לגבי זיווג או כל בקשה אחרת. חג פורים שמח והגשמת משאלות ובקשת אסיה

למעלה