קב"א ודפ"ר נמוכים

אבגפמי

New member
קב"א ודפ"ר נמוכים

לפני כמה ימים עשיתי את הצו ראשון (באתי במיוחד למבחנים) והרגשתי שהלך לי ממש סבבה , החלק של הבנת הנקרא והוראות אני יודעת שהלך לי בוודאות טוב . מתמטיקה אם יש לי תשובה נכונה זה רק בגלל שניחשתי נכון ואנלוגיות של הצורות שצריך להשלים הלך לי דיי סבבה .
בכל מקרה קיבלתי קב"א 49 ודפ"ר 40 ואני ממש מתבאסת! לא מקטע מתנשא אבל אני יודעת שאני יותר מזה . באמת. כל מי שסיפרתי לו לא האמין , אני לא רוצה להיתקע עם תפקיד משעמם ומיותר כמו להגיש קפה . היו מלא תפקידים שרציתי ללכת אליהם אבל עכשיו אני לא יכולה . יש אפשרות לערער או לשנות את המבחנים ? ואם לא איזה תפקידים משמעותיים אני יכולה ללכת עם הנתונים האלו ?

Maldini Girl

New member
היי יקירה

לצערי זה קורה לפעמים.. זה מתסכל מאד, התשובה המבאסת שלי היא שאין הרבה מה לעשות. אפשר לכתוב בקשה לערעור לעשות מבחנים חוזרים, אבל ב98% מהפעמים הבקשה שלך לא תתקבל.
ואז לתשובה המשמחת שלי:
היום, רוב תפקידי הבנות בצה"ל, פרט לכמה ספציפיים שעוד מוגבלים בקב"א בשל ביקוש וכולי (מודיעין ודובר צה"ל, למשל) פתוחי לבנות עם כל הנתונים- בהנחה שעברו בהצלחה את יום המא"ה:
&nbsp
יום המא"ה בדר"כ נערך בשנת י"ב. במהלך היום את מגיעה ליום מיונים שבודק את כישוריך השונים- כישורי הדרכה, כישורים יצירתיים, פתירת בעיות שונות וכו', למען האמת זה היה יום די מעניין, נפגשים עם בנות מקסימות ועובדים בקבוצת.
את היום הזה חשוב לקחת סופר ברצינות. הצלחה בו שווה כמעט- אם לא יותר- להצלחה בצו הראשון. אם תזלזלי ביום הזה- לא תשתתפי בפעילויות וכו', תקבלי מנילה של תפקידים ש"לא דורשים כישורים" (במרכאות כי אין דבר כזה)
אני יכולה לשתף אותך שגם לי בצו הראשון לא הלך כמו שרציתי, והרגשתי כמוך- שאני יכולה יותר.
ביום המא"ה נתתי את כולי והייתה לי מנילה מדהימה, עם תפיקדי חינוך, הדרכה, כוח אדם, והרבה תפקידים נחשקים שהייתי צריכה רק לבחור מהם. בסופו של דבר קיבלתי את התפקיד שרציתי (מש"קית חינוך) והיה לי שירות מדהים ומשמעות בתור מש"קית הסברה.
&nbsp
בקיצור- לא הכל אבוד!

למעלה