קב"א ודפ"ר

drek11

New member
גם אם יש לך 90...

מה שאין לך!, את חושבת שאת איזו חכמה בזה שאת כביכול מתנשאת פה? לכי חפשי י'משועממת...

מתנשאת על מי בדיוק?

מדבר זה שמצהיר בגאווה שהוא חכם יותר מכל נקבה שקיימת. אה, ואין לי מושג מה הדפ"ר שלי. נעל בית.

drek11

New member
למען האמת...

יש לי בסיס להאמין שאני באמת יותר חכם מכל נקבה שקיימת... אתן פשוט יותר איטיות, מי יותר ומי פחות... ואני מניח שהתכוונת לזה שיש פה מישהי עם דפ"ר גבוה מ-90, אז יפה לה...

glebRa

New member
אוי נו באמת תשתוק כבר! לא

נמאס לך לעצבן כל פעם מחדש את מאכלסי הפורום? מנהלים יקרים, אולי תעשו עימנו חסד ותארגנו איזו חסימה?

tonx1

New member
עזבו אל תתייחסו אליו

זה ברור שהוא כתב את זה בשביל להרגיז יש משפט שאומר: טיפש אומר מה שהוא יודע, חכם יודע מה הוא אומר. תחשבו לבד מה הוא.

אוי אוי...

שתוק נו, ברצינות, מספיק להתנפח. מילא אם היה לך במה להתלהב, (בינתיים) אתה פשוט לא נשמע אחד שיש לו ממה. אתה באמת סתם עושה מעצמך צחוק... תפסיק. תתנצל. ו..יום טוב לך אחי.

.

"את חושבת שאת איזו חכמה בזה שאת כביכול מתנשאת פה?" תסתכל במראה
!

10GaZ

New member
שמע, אתה לא טיפש

אתה גזען. אני לא צריך להגיד לך מי עשה סלקציה לאנשים רק בגלל היותם בעלי דת/גזע/מין שונה... ואתה גזען, כן כן, אתה גזען. אתה חושב שבנות הן פחות טובות רק בגלל שהן בנות. זה נקרא גזענות. ולא אכפת לי אם יש לך דפר 90 וקבא 56 כי אני כבר יודע שאתה מטומטם לחלוטין. אל תדאג, חכה לצבא, אני מת שאישה תפקד עליך.. ואם לא אישה, הלוואי ואני אפקד עליך, אתה תאכל אצלי הרבה חרא ותבין שטיפשות הכי גדולה שלך היא המחשבה שאתה חכם יותר מכולן. יש בנות שאני מקנא בחכמתן... ואני לא מתכוון להתווכח איתך על זה טרול, תקבל את המציאות שבנות יותר חכמות ממך ותשתוק.

Johanna1

New member
אנחנו יותר איטיות כי..

אנחנו חושבות עם השכל ולא עם הזין, אולי זה בגלל זה..

1מדי

New member
אוי השנינות....

אין ספק שלכם יש דפ"ר 90, ממש משוררים

GGG12345

New member
אחחח אחי הם לא מבינים הא?

כמה זמן אתה חושב עוד יהיה אפשר לסחוב את זה? :- )

למעלה