קב``א

somone1

New member
קב``א

הקב``א שלי הוא ככה: 54 מתוך 56 ו: 60 מתוך 90 אתם יכולים להסביר למה מתייחס כל נתון, מה אומרים הנתונים האלה עלי ? ולאן יש סיכוי להתקבל עם פרופיל לא קרבי ? מחכה לתשובות ותודה !

Dr.Drek

New member
אה......

הקב``א שלך הוא 54 מתוך 56 כמו שאמרת...קב``א מושפע מכל מיני פקטורים : איזור מגורים, הורים, מצב משפחתי, אם אתה בן יחיד, משפחה שכולה, חייל בודד וכו`...54 זה לא רע... ו 60 הכוונה היא לדפ``ר (דירוג פסיכוטכני ראשון) (אין קשר לקב``א...זהו נתון אחר לגמרי). שנקבע ע``י המבחנים הפסיכוטכניים בבק``ום (זוכר...את הקומה הירוקה??? עם המחשבים...? וואלה!) 60 מתוך 90....תחשוב אתה מה זה אומר... תעביר את זה נגיד לציון של ביה``ס מתוך 100...והנה לך 65....אהבת 65 בבית ספר??? מקווה שעזרתי. (אגב...עם ציון דפ``ר כזה...אל תתפלא אם תקבל תפקיד די מאאאפן בתור ג`ובניק..) בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

somone1

New member
תודה על התגובה.

יש לי ניסיון ענק ורקורד עשיר בתחום המחשבים, אתה רוצה להגיד שעם דפ``ר כזה לא ניתן להגיע אל יחידות המחשבים ??

Dr.Drek

New member
סביר להניח שלא.

יכול להיות שאתה גאון מחשבים מהלך. אבל עבור הצבא הם יתאימו לך תפקידים לבחירתך במנילה בהתחשב בדפ``ר שלך ובקב``א שלך... אם יש לך דפ``ר נמוך הצבא יציב אותך בתפקידים שדורשים דפ``ר נמוך... מחשבים לא דורשים דפ``ר נמוך (ואני מניח שתסכים איתי). אבל אולי תקבל מפעיל מחשב - מישהו שבא ומדליק את המחשב ועובר קורס OFFICE ועוזר אם יש בעיות ב OFFICE...נשמע מדליק אה? חחחחח...די עצוב... שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.

balcony

New member
תיקון קל...

הממ.. לא לגמרי מדוייק. הדפ``ר מהווה חלק מהקב``א ואינו נתון אחר לגמרי, כפי שנאמר ע``י דרק היקר... על כן, יש סיכוי סביר בהחלט, שהקב``א שלך ירד עקב הדפ``ר הנמוך יחסית.

somone1

New member
54 קבא

הבנתי שקבא 54 הוא קבא מאוד טוב, אני טועה ??

avipe

New member
קצת

הוא לא מאוד טוב הוא טוב.. מאוד טוב זה 56

לגבי מפעיל מחשב...

זה שמסנג`רים מפעילי מחשב להתקין אופיס זה לא אומר שזה התפקיד. מפעילי מחשב לומדים ניהול משתמשי רשת בסביבת WIN NT ועוד מערכת שנקראת VMS שמעט מקומות משתמשים בה. לאחר מכן יש קורס שלב נוסף שנקרא NT CORE שבו נדמה לי לומדים להתקין רשת בסביבת NT וניהול משאבים. הרבה אנשים מזלזלים במקצוע משום שהוא פחות יוקרתי ממפעיל מערכות ותכניתן, וגם בגלל שבהרבה בסיסים מפעילי מחשב הם היחידים שיודעים איך להשתמש במחשבים ולכן קצינים מטומטמים פונים אליהם כדי לבוא ולהדליק להם את המדפסת, ומכאן התדמית. עדיף שתשתוק אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

יניב10

New member
שטויות במיץ עגבניות

אני מכיר מישהי שהיא מפעילת מחשב והיא לא למדה את כל מה שכתבתה היא למדה אופיס ועוד כמה שטויות לא משהו רציני. מי שלומד יותר לעומק הם מפעילי מע` מחשב.

nl

New member
אני חושב שאתם קצת מבלבלים..

אתם מבלבלים בין מפעיל מחשב, שעשה קורס דרך בסמ``ח , והוא מפעיל מחשב בממר``ם , לבין מפעילי מחשב רגילים , בחילות שונים , שעוברים הסמכה באותם בסיסים ,. סביר להניח שמי שעובר את הקורס שמשתייך לממר``ם , הוא לא טיפש..

עיבי

New member
לחייל בלאי,nl, ולכל המבינים

בכל הנוגע למחשבים בצבא... דיברתם על התפקיד מפעיל מחשב מול מפעיל מערכות מחשב ותכניתן. אתם יכולים לפרט לי מה מלמדים בקורס של מפעיל מערכות מחשב (אני לא יודעת אם זה משנה או לא אבל אני הולכת לעבור את הקורס בבסמ``ח). האם זה נחשב קורס איכותי ודברים כאלו. כבר ביררתי על התפקיד קצת, אבל אני רוצה לשמוע עוד עליו ודעות של עוד אנשים שאולי עשו את התפקיד או מכירים מישהו שעושה אותו, לאיזה יחידות אפשר להגיע אחרי הקורס?אם אחרי הקורס הבסיסי אני יכולה לעבור השלמות, או שאח``כ אני יותר לא לומדת כלום? תכתבו לי כל מה שאתם יכולים על התפקיד...

כמה שידוע לי...

קורס של בערך 3 חודשים. לומדים NT, UNIX, VMS, ועוד הרחבה על מערכות שספציפיות לצה``ל. אין לי פירוט נוסף של חומר לצערי וזה בטח גם מסווג. קורס בהחלט איכותי. לאחר הקורס יש הצבות בממר``ם, יחידות מחשבים של מודיעין, וכו`, וגם בבסיסים גדולים שבהם יש תקן למפעילי מערכות. מה שעושים בתפקיד מאוד תלוי למקום שבו מוצבים. בעקרון שווה להגיע לממר``ם כי שם נחשפים להכי הרבה גיוון. כמו בכל תפקיד יש השלמת שלב בערך אחרי שנה. אני לא יודע מה לומדים בהשלמה.

זה לא היה קורס מפעילי מחשב

קורס אופיס לא מסמיך למקצוע מפעיל מחשב. אולי תגיד לי איך בדיוק נקרא הקורס שלה והמקצוע שלה? ותפרט למה אתה קורא כמה שטויות? מפעילי מחשב שעושים קורס (ויש כאלה שלא עושים קורס אלה משובצים בהתאם לצרכי הבסיס, ועוברים הכשרה בהתאם לצרכים) עושים אותו בבסמ``ח במשך חודש ושם לומדים את כל הדברים שהזכרתי. אתה מוזמן לבדוק את זה.

למעלה